Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefonum Redmi Note 4(Snapdragon) telefona Root attim güncelleme gelir mi? Yoksa ben kendim mi güncelleyeceğim? Mesela android 8.0 guncelleme gelse bana da gelir mi?
Arkadaşlar telefonuma Root attım ama Root için indirdigim uygulamaların hiçbirini kullanamıyorum wifikill olsun hepsi hata veriyor. Ve arastirdigimda bazı yerlerde rom ile alakala olduğu söyleniyor. Ben şimdi custom rom yuklemek istiyorum eğer yüklersem telefonumdaki her şeyi siler mi , Delta...
Arkadaşlar telefonu rootlayacam ama garanti dışına çıkıyor mu diye internette araştırdım Delta Servis'in sayfasına girdim sayfada alttaki resimdeki gibi söylüyor. "Ne nolursa olsun garanti kapsamı haricinde hizmet verilir." diyor sonra da "root işlemi yapılmış olsa dahi ürünün arızalarını...
Arkadaşlar ben şehir dışına misafirliğe gittim normalde Mersin'de yaşıyordum ama Erzincan'a geldim. Otobüste bir defa powerbank ile şarj ettim. Burada telefonumu şarja takınca şarj cihazı çok ısınıyor. Telefonda hafif ısınıyor batarya kısmı. Bugün dikkat ettim telefonun batarya kısmı öncekilere...