Murathan33 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Redmi Note 4 GÜNCELLEME

Arkadaşlar telefonum Redmi Note 4(Snapdragon) telefona Root attim güncelleme gelir mi? Yoksa ben kendim mi güncelleyeceğim? Mesela android 8.0 guncelleme gelse bana da gelir mi?
  2. M

Soru Redmi Note 4 (Snapdragon) Rom Sorunu

Tavsiye ettiğin custom rom var mi? Ve nasıl geri dönerim? Ayrıca rom atarsam her şey silinir mi?
  3. M

Custom rom atarsan delta servis garanti dışında bırakır mı?
  4. M

Arkadaşlar telefonuma Root attım ama Root için indirdigim uygulamaların hiçbirini kullanamıyorum wifikill olsun hepsi hata veriyor. Ve arastirdigimda bazı yerlerde rom ile alakala olduğu söyleniyor. Ben şimdi custom rom yuklemek istiyorum eğer yüklersem telefonumdaki her şeyi siler mi , Delta...
  5. M

Çözüldü Delta Servis Root Sorunu

Arkadaşlar telefonu rootlayacam ama garanti dışına çıkıyor mu diye internette araştırdım Delta Servis'in sayfasına girdim sayfada alttaki resimdeki gibi söylüyor. "Ne nolursa olsun garanti kapsamı haricinde hizmet verilir." diyor sonra da "root işlemi yapılmış olsa dahi ürünün arızalarını...
  6. M

Soru Redmi note 4(64gb Snapdragon) Şarj Sorunu

Şarj aleti başta isiniyor resmen elimi üstüne koysam belli bir süre sonra terler, telefonunda batarya kısmı ısınıyor
  7. M

Soru Redmi note 4(64gb Snapdragon) Şarj Sorunu

Arkadaşlar ben şehir dışına misafirliğe gittim normalde Mersin'de yaşıyordum ama Erzincan'a geldim. Otobüste bir defa powerbank ile şarj ettim. Burada telefonumu şarja takınca şarj cihazı çok ısınıyor. Telefonda hafif ısınıyor batarya kısmı. Bugün dikkat ettim telefonun batarya kısmı öncekilere...
Üst Alt