muratayozen kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru mi 9t ekran koruyucu önerisk

Microcase Xiaomi Mi 9T Nano Esnek Ekran Koruma Filmi ya da benzeri filmler gayet ideal kullanım için kendim kullanıyorum mi9t'de
  2. M

Yardım Mi 9T Siyah Ekran

Kesinlikle açık değil hatta baktığımda tüm enerjiyi android sistem tüketmiş gözüküyor
  3. M

Yardım Mi 9T Siyah Ekran

cihazım Türkiye garantili ota ile gelen miui 11 var üzerinde herhangi bir rom ya da root işlemi yapılmadı Mi 9t cihazım sabah 6.50 civarı gayet açılıyordu fakat saat 8.00 gibi baktığımda siyah ekranda kaldı. Kapanmıyor açılmıyor hiç bir tepki vermiyor sadece üstte kamera modülünde olan...
  4. M

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Her yolu denedim fakat herhangi bir etki söz konusu değil daha önce bu durum oldu fakat cihaz kendi kendine açıldı artık tuş kombinasyonlarıyla açmaya çalışırken twrp modunda kalmış sanırım o ekran gelmisti.
  5. M

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Görselde görüldüğü üzere ekran bu şekilde kaldı cihazı sıfır aldım global rom yükledim forum üzerinden paylaşan kişi "TRABZONLU" romla bir ilgisi var mı bilmiyorum fakat hiç bir şekilde işlem yapamıyorum. Bu ikinci kez oluyor ilk seferde kendi kendine düzeldi 1-2 saat içinde, fakat şuan geceden...
  6. M

Yardım K20 pro karıncalı ekran

Hayır hocam kesinlikle öyle bir işlem uygulamadim cihaza. Şöyle anlatayım size dün gece YouTube üzerinden video izlerken başladı antenli TV nin anteni bozulurda TV görüntüsünde kaymalar olur aynı o şekilde başladı bir süre stabil çalıştı sonra tekrar etti bu durum 5-6 kez tekrarladı sonunda...
  7. M

Rom sahibine sormadım sorunun romla mi yada donanımla mi alakalı olup olmadığına dair herhangi bir emare yok çünkü.
  8. M

Görselde görüldüğü üzere ekran bu şekilde kaldı cihazı sıfır aldım global rom yükledim forum üzerinden paylaşan kişi "TRABZONLU" romla bir ilgisi var mı bilmiyorum fakat hiç bir şekilde işlem yapamıyorum. Bu ikinci kez oluyor ilk seferde kendi kendine düzeldi 1-2 saat içinde, fakat şuan geceden...
  9. M

[ROM][PORT][4.2.2] MIUI V5 5.1.7 GM Discovery Türkçe By El7is

Cvp: [ROM][PORT][4.2.1] MIUI V5 4.8.22 GM Discovery Türkçe By el7is GMD 16 GB kullanıcısıyım Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim daha önceden ios kullanıcısıydım yakın zamandır android kullanıyorum.. Sorunum şu ki açılış ekranında takılı kaldı google yazısını geçmiyor, devamlı başa atıyor...
Üst Alt