Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Madem öyle o zaman diğer evdeki aynı televizyonda neden çalışıyor? Hem sen önce konunun açılma tarihine bak. Ondan sonra bayram diyebilirsin. Yinede teşekkürler bilgi için..
Her açıdan seni mutlu edecek telefon Xiaomi 12T pro.. bende var. 2 yıldır kullanıyorum. Android 15 ve hyperos 2 güncellemesi geldi. Hem telefon performansı hem kamerası on numara. Şarjı günlük 5 6 saat kullanımda ortalama 1.5 2 gün gidiyor. Şarjı da genelde yarım saatte tam dolum yapıyor.
Axen 50fil242 televizyonumuz ve telefonumuz aynı wi-fi ağına bağlı olduğu hâlde kablosuz ekran veya yansıt özelliği çalışmıyor. İkisi de biraz bağlanıyor gibi oluyor sonra tekrar bağlanılamadı diyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz..
Tamam yinede iyilik bende kalsın.
Ayarlar/uygulamalar/mesajlar/verileri temizle yapınca düzeliyor. Ama önemli mesajları olanlar bir şekilde mesajların yedeğini almalı. Çünkü çoğu sms kalıcı olarak siliniyor otomatik olarak
O kadar kişinin hiçbiri nasıl böyle bir sorunu ve çözümünü bilmez anlamıyorum 😒😒... Ben kendim araştırarak buldum.. ama sitedeki ilgisizlik yüzünden hiç kimseye çözümü söylemek istemiyorum....
Selamun aleyküm. 2 3 haftadır çoğu onay sms'i gibi smsler gelmiyor. Özellikle Hepsiburada, Vodafone yanımda, Türk Telekom gibi yerlerden gelen smsler süre bitmesine rağmen ulaşmıyor ve o yüzden hiçbir işlem yapamıyorum. Bunun telefonsal bir çözümü var mı? Veya bildiğiniz başka çözümler?
Geldi bize. Tam hatuna da 12t pro aldım ve android 15 ve root istedim. Ama 12t pro için android 15 rom görünmüyor dedi. Android 13 den android 14'e rom + root attırdım. Ama gece 12'den sonra baktım ki hem benim telefona hem hatunun telefona android 15 ve hyperos 2 güncellemesi gelmiş. Hem 600...
Çok saçma... O zaman niye o kadar garanti veya Türkiye garantili, 15 gün içinde iade gibi hikayelerden bahsediyorlar 😒😒. Direkt yurtdışı alıp kayıt ettirmek daha kârlı o zaman. Senin adına üzüldüm. Bu konularda en iyi marka Samsung.. kesinlikle 10 yıllık ürüne bile destek veriyorlar. Fiziki...