Murat_Kazanli kullanıcısının son içeriği

1. Murat_Kazanli

Yardım Mi 12T Pro kablosuz ekran ve yansıt çalışmıyor

Şikayet edildin. Şimdi böyle laubali cevaplarına devam et 👍👍
  2. Murat_Kazanli

Madem öyle o zaman diğer evdeki aynı televizyonda neden çalışıyor? Hem sen önce konunun açılma tarihine bak. Ondan sonra bayram diyebilirsin. Yinede teşekkürler bilgi için..
  3. Murat_Kazanli

Tavsiye 8 bin 12 bin bandında alınabilecek yurtdışı cihaz önerisi

Her açıdan seni mutlu edecek telefon Xiaomi 12T pro.. bende var. 2 yıldır kullanıyorum. Android 15 ve hyperos 2 güncellemesi geldi. Hem telefon performansı hem kamerası on numara. Şarjı günlük 5 6 saat kullanımda ortalama 1.5 2 gün gidiyor. Şarjı da genelde yarım saatte tam dolum yapıyor.
  4. Murat_Kazanli

Koskoca sitede niye hiç kimse bilmiyor 😡😒
  5. Murat_Kazanli

Axen 50fil242 televizyonumuz ve telefonumuz aynı wi-fi ağına bağlı olduğu hâlde kablosuz ekran veya yansıt özelliği çalışmıyor. İkisi de biraz bağlanıyor gibi oluyor sonra tekrar bağlanılamadı diyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz..
  6. Murat_Kazanli

Çözüldü Mi 12T Pro çoğu SMS ulaşmıyor

Tamam yinede iyilik bende kalsın. Ayarlar/uygulamalar/mesajlar/verileri temizle yapınca düzeliyor. Ama önemli mesajları olanlar bir şekilde mesajların yedeğini almalı. Çünkü çoğu sms kalıcı olarak siliniyor otomatik olarak
  7. Murat_Kazanli

O kadar kişinin hiçbiri nasıl böyle bir sorunu ve çözümünü bilmez anlamıyorum 😒😒... Ben kendim araştırarak buldum.. ama sitedeki ilgisizlik yüzünden hiç kimseye çözümü söylemek istemiyorum....
  8. Murat_Kazanli

Selamun aleyküm. 2 3 haftadır çoğu onay sms'i gibi smsler gelmiyor. Özellikle Hepsiburada, Vodafone yanımda, Türk Telekom gibi yerlerden gelen smsler süre bitmesine rağmen ulaşmıyor ve o yüzden hiçbir işlem yapamıyorum. Bunun telefonsal bir çözümü var mı? Veya bildiğiniz başka çözümler?
  9. Murat_Kazanli

Duyuru XiaomiUpdate.com Sitesi Açıldı!

Geldi bize. Tam hatuna da 12t pro aldım ve android 15 ve root istedim. Ama 12t pro için android 15 rom görünmüyor dedi. Android 13 den android 14'e rom + root attırdım. Ama gece 12'den sonra baktım ki hem benim telefona hem hatunun telefona android 15 ve hyperos 2 güncellemesi gelmiş. Hem 600...
  10. Murat_Kazanli

Soru Son model xiaomi'ler 20 dakikada şarj olmaması?

12t proda öyle bir seçenek çıkmıyor
  11. Murat_Kazanli

Yardım Xiaomi 14 Pro 5G fotoğrafı karartıyor.

Çok saçma... O zaman niye o kadar garanti veya Türkiye garantili, 15 gün içinde iade gibi hikayelerden bahsediyorlar 😒😒. Direkt yurtdışı alıp kayıt ettirmek daha kârlı o zaman. Senin adına üzüldüm. Bu konularda en iyi marka Samsung.. kesinlikle 10 yıllık ürüne bile destek veriyorlar. Fiziki...
  12. Murat_Kazanli

Bende de hyper os var. Ayarların tam olarak hangi kısmında? / İle yazar mısın
  13. Murat_Kazanli

12t pro da böyle bir seçenek çıkmıyor
  14. Murat_Kazanli

Detaylı açıklasaydın daha aydınlatıcı olurdu. 😄
  15. Murat_Kazanli

Yardım Xiaomi 14 Pro 5G fotoğrafı karartıyor.

Kaç para verdin? İade veya değişim hakkın yok mu
Üst Alt