Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Mi 4S telefonuma 5.1 sürümünde iken sim1 tarafına imei atmıştım. Ancak sim2 tarafına da imei atmam gerekti. Atmaya çalıştım ancak imei atamadığım gibi şu anda sim1 ve sim2 yuvalarına taktığım kartları görmüyor. Sim kart yok gibi davranıyor. Başka operatörlerin kartlarını da taktım...
Burda yüklenen rom xiaomi.eu romundan farklı bir rom mu?
Önce miui romu yüklenince telefonun tekrar kilidini açtırmak gerekmiyor mu?
Ben de yampak istiyorum ama. Tereddütteyim.
Bir de Xiaomi Mi 4S için Miui 7.2.9 sürümü çıkmamış galiba. (Kendi sitesinde yok)
Merhaba Arkadaşlar. Mi 4S telefonumun şarjı %20 nin altına inince com.android.systemui işlemi durdu hatası veriyor. Kapatınca bir daha geliyor. Telefonu şarja takınca düzeliyor.
miui sürümü: xiaomi.eu 6.10.13 (Bu sürümden sonra çıkanları denedim onlarda da bu hatayı verince geri döndüm belki...
evet mi 5 derken onun anlatımını yapan bir kaynağa göre gittim demek istedim. Yani aynen sizin verdiğiniz kodları deniyorum olmuyor. aşağıdaki gibi yazılar çıkıyor. Imeiler aynen duruyor hiç bozulmamış.
Merhaba ben mi 5'e göre telefonumun imeisini değitirmeye çalıştım. Yedeğini alıyorum. Geri yüklediğimde hiç bir şey değişmiyor. Problem partition numaralarında sanki ama internette yaptığım araştırmalarla bir sonuca varamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Tekrar indirip kurdum ama aynı hatayı veriyor. Md5 kontrolü yaptım. İndirmede herhangi bir problem yok. Fırsat bulmakta zorlanıyorum o yüzden donuslerim biraz geç oluyor.
MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi