murat820 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Xiaomi Mi 4S İmei Atma İşleminden sonra Simkart Hatası

Merhabalar. Mi 4S telefonuma 5.1 sürümünde iken sim1 tarafına imei atmıştım. Ancak sim2 tarafına da imei atmam gerekti. Atmaya çalıştım ancak imei atamadığım gibi şu anda sim1 ve sim2 yuvalarına taktığım kartları görmüyor. Sim kart yok gibi davranıyor. Başka operatörlerin kartlarını da taktım...
  2. M

Rom Miui 7.2.9'u yükleyip rom atamayanlara :)

Burda yüklenen rom xiaomi.eu romundan farklı bir rom mu? Önce miui romu yüklenince telefonun tekrar kilidini açtırmak gerekmiyor mu? Ben de yampak istiyorum ama. Tereddütteyim. Bir de Xiaomi Mi 4S için Miui 7.2.9 sürümü çıkmamış galiba. (Kendi sitesinde yok)
  3. M

Şarj %20 olunca Hata Veriyor

Teşekkürler işimi gördü. Daha evvel aratmıştım ama bu konuyu bulamamıştım nedense
  4. M

Şarj %20 olunca Hata Veriyor

Merhaba Arkadaşlar. Mi 4S telefonumun şarjı %20 nin altına inince com.android.systemui işlemi durdu hatası veriyor. Kapatınca bir daha geliyor. Telefonu şarja takınca düzeliyor. miui sürümü: xiaomi.eu 6.10.13 (Bu sürümden sonra çıkanları denedim onlarda da bu hatayı verince geri döndüm belki...
  5. M

Mi 4S IMEI Değiştirme Yardım

IMEI kapanmıştı. Tekrar bozdugum dosyayı yazdırmayı çalıştım. Sorun giderildi. MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. M

evet mi 5 derken onun anlatımını yapan bir kaynağa göre gittim demek istedim. Yani aynen sizin verdiğiniz kodları deniyorum olmuyor. aşağıdaki gibi yazılar çıkıyor. Imeiler aynen duruyor hiç bozulmamış.
  7. M

Merhaba ben mi 5'e göre telefonumun imeisini değitirmeye çalıştım. Yedeğini alıyorum. Geri yüklediğimde hiç bir şey değişmiyor. Problem partition numaralarında sanki ama internette yaptığım araştırmalarla bir sonuca varamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
  8. M

Güncelleme Paketi Doğrulanamıyor

Yeniden kurulum yaparak sorunu hallettim. MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. M

ilk etapta isim değiştirmeden yaptım. Olmayınca update ismini verdim. Ama global olmayan romu tekrar kuracam yapacak bir şey yok gibi.
  10. M

Tekrar indirip kurdum ama aynı hatayı veriyor. Md5 kontrolü yaptım. İndirmede herhangi bir problem yok. Fırsat bulmakta zorlanıyorum o yüzden donuslerim biraz geç oluyor. MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. M

Sabah dediğinizi yapacağım. Belki problem düzelir. MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. M

Hatanın resmini çektim. Biraz geç oldu ama ancak vakit bulabildim. Kusura bakılmasın. MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. M

Aynısını yaptım. Hatayı birazdan buraya yazarım MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. M

Dil paketinden olma ihtimali var mı. Çünkü bunların global sürümü yok. Bendeki Türkçe MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. M

Onu da yaptım. En sonunda bir error yazısı cikiyor MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt