Murat5748 kullanıcısının son içeriği

1. Murat5748

Soru Kayıtsız cihaz

Özelden grup ismini atar mısın
  2. Murat5748

Ana Başlık Xiaomi 15 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Hayırlı olsun. Global kayıtsız bulmaya çalışıyorum
  3. Murat5748

Ana Başlık Xiaomi 15 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Kankam nerden aldın bende alacağım ama bulamıyorum. Yurtiçi alasım gelmiyor 55k çok geliyor. Hayırlı olsun bu arada :)
  4. Murat5748

Soru Kayıtsız cihaz

Hemen hemen bütün satıcılarda aynı fiyatlar var
  5. Murat5748

Soru Kayıtsız cihaz

Global olanı nerden temin edeceğiz Çin olanı gelmesin birde 😂
  6. Murat5748

Soru Kayıtsız cihaz

Kayıtsız Mİ15 12/512 almak sizce mantıklı olur mu arkadaşlar ? 29.000 tl fiyatı var.
  7. Murat5748

Soru Mi14T Pro alınır mı?

Mi15 için bi incelemelere bakayım :)
  8. Murat5748

Kamera ihtiyacım aslında yok fakat iPhone 12 den bıktım duvara vurasım geliyor artık. 3 kere servise gönderdim instagramda youtubede tiktokta gezerken kendi kendine ses kısılıyor şarj tutmuyor saçma sapan bi cihaz haline geldi.
  9. Murat5748

Mi15 kayıtsız aldıktan sonra ne kadar kayıtsız kullanılabilecek ?
  10. Murat5748

H.kadioglu Hocam bi yardımcı olabilir misin :) 1744222803 Mi9se çıktığı dönemde çok güzel fotoğraflar çekmiştim en son mi11 lite kullandım sonrasında xiaomi ile ilişkim olmadı şuan ne haldeler bilmiyorum ama dediğim gibi deneylimledim ve gayet güzel çekiyor 😄
  11. Murat5748

Bildiğim ve daha önce defalarca kez alışveriş yaptığım kişide tek hat cpid kaydı var. 1744222584 Kamera olarak çok hoşuma gitti bulunduğum yerde mi bayisinde kamerayı deneyimleme fırsatım oldu ve resmen aşık oldum.
  12. Murat5748

Hocam bildiğiniz satıcı varsa özelden iletirseniz iyi olur benim bildiğim 2-3 kişi var fakat onlarda direnç var.
  13. Murat5748

Server ve direnç kayıtlı modeller var hangisini tercih etmeliyim ?
  14. Murat5748

Rehber (Mİ 11 LİTE) Miui 13 Xiaomi.eu Stabil Kurulumu

Tarif ettiğim şekilde kurabilirsiniz fakat 3 senedir iPhone kullanıcısıyım şuan modem dosyaları ne durumda bilmiyorum. Güncel dosyalara veya güncel konulara bakarsanız daha iyi cevap bulabilirsiniz.
  15. Murat5748

Arkadaşlar hepinize merhaba, mi serilerinde cihazlar kullandım mi9se için forumda band20 açma ile ilgili konum vs vardı. Ne olduysa oldu gittik iphone aldık. İPhone 12 kullanıyorum ve artık bıktım sorunlardan şarjdan vs. Elimdeki cihazı 15-16 ya telefoncu alıyor. Bende yurtdışı mi14t pro baktım...
Üst Alt