Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kamera ihtiyacım aslında yok fakat iPhone 12 den bıktım duvara vurasım geliyor artık. 3 kere servise gönderdim instagramda youtubede tiktokta gezerken kendi kendine ses kısılıyor şarj tutmuyor saçma sapan bi cihaz haline geldi.
H.kadioglu Hocam bi yardımcı olabilir misin :)
1744222803
Mi9se çıktığı dönemde çok güzel fotoğraflar çekmiştim en son mi11 lite kullandım sonrasında xiaomi ile ilişkim olmadı şuan ne haldeler bilmiyorum ama dediğim gibi deneylimledim ve gayet güzel çekiyor 😄
Bildiğim ve daha önce defalarca kez alışveriş yaptığım kişide tek hat cpid kaydı var.
1744222584
Kamera olarak çok hoşuma gitti bulunduğum yerde mi bayisinde kamerayı deneyimleme fırsatım oldu ve resmen aşık oldum.
Tarif ettiğim şekilde kurabilirsiniz fakat 3 senedir iPhone kullanıcısıyım şuan modem dosyaları ne durumda bilmiyorum. Güncel dosyalara veya güncel konulara bakarsanız daha iyi cevap bulabilirsiniz.
Arkadaşlar hepinize merhaba, mi serilerinde cihazlar kullandım mi9se için forumda band20 açma ile ilgili konum vs vardı. Ne olduysa oldu gittik iphone aldık. İPhone 12 kullanıyorum ve artık bıktım sorunlardan şarjdan vs. Elimdeki cihazı 15-16 ya telefoncu alıyor. Bende yurtdışı mi14t pro baktım...