Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar Xiaomi.Eu'nun çıkartmış olduğu Miui 13 stabil romunu nasıl kuracağınızı anlatacağım.
Yazım yanlışlarım olabilir kusura bakmayın.
Adım 1:Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMs - Browse /xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv13 at SourceForge.net Bu siteye gidip Mİ 11 LİTE olan dosyayı...
Arkadaşlar bu sabah miui12.5 yükledim android 11. Dosyalarımı atacağım bilgisayardan ama bilgisayar telefonu görmüyor dosya paylaşımı yapamıyorum. Yardım eder misiniz
Arkadaşlar merhaba. Bir tanıdığıma Redmi Note 8 aldık hazır kayıtlı olarak. Telefon ilk 2 gün 4.5G olarak çalıştı fakat dün şarjı bitmiş ve kapanmış. Şarj edip cihazı açmışlar ve telefon sürekli Edge'de çalışıyor. 3G bile çekmiyor. İMEİ sağlam arama yapılıyor. Bayiide sim kartını çıkartıp başka...
Arkadaşlar merhaba. Fake gps Pro yu system uygulaması yaptım ve telefonu reboot ettim fakat miui11 logosunda kalıyor telefon twrpye nasıl sokacağım bilmiyorum yardım edermisiniz
Mİ9SE GOOGLE CAMERA 7.2.14(ANDROİD 10)
NOT:ROOT GEREKLİDİR.
Arkadaşlar merhaba.Mİ9SE İçin 7.2.14 Sürümlü Gcam var. Fakat sadece Android10 için çalışıyor.
Uygulamayı yüklediğinizde kasmalar olacaktır. Bu yazımda kasmayı nasıl yok ederiz bunu anlatacağım.
1)Öncelikle telefonumuza Magisk...
Arkadaşlar merhaba. Masik 8.5 kullananlar ve reboot sorunu yaşayanlar için çözümü vereceğim.
Reboot sorunu: Telefonu yeniden başlat dediğinizde otomatik olarak twrpye atıyor. Twrp üzerinden reboot system dediğinizde ise yine twrpye atıyor. Bu durum Sayısız şekilde devam ediyor. Şans eseri cihaz...
Arkadaşlar merhaba. Masik 8.5 kullanıyorum. Şöyle bir sorunum var. Telefonu reboot ettiğim zaman direkt olarak twrp'ye atıyor, twrpden reboot system dediğimde ise miui 11 bootlogo geliyor sonra yine twrpye atıyor. 3-4 denemenin ardından telefon açılıyor. bu sorunu yaşayan varmı kime bildireceğiz ?
Arkadaşlar merhaba. RevOS Romunu kurdum 2-3 gündür kullanmaktayım. Hız stabilite olarak eu ile aynı diyebilirim herhangi bir fazlalık görmedim. Ekran süresi olarakta benim kullandığım eu ile aynı alıyor. Ortalama 6-7 saat.(Kullanıma bağlı)
Google kameranın 7.x.x ile başlayan sürümlerinin hiçbiri...
Arkadaşlar merhaba. Bu romu kurmak istiyorum fakat sorun varmı bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar varsa eğer yazabilir mi ? Birde ne kadar ekran süresi alıyorlar onu da atarlarsa çok sevinirim. İyi forumlar
Arkadaşlar merhaba. Masik X romunu yüklemek istiyorum ancak portre modunda fotoğraflar nasıl çıkıyor varsa kullanan örnek foto atabilirse çok sevinirim ayrıca ekran süresi ne kadar alıyorsunuz ? Artıları eksileri varsa yazarsanız sevinirim. Foruma baktım fakat Mİ9SE için Masik konusu bulamadım...
Arkadaşlar merhaba. MİUİ11 kullanıyorum beta eu. Fakat MİUİ11 portre modu bana göre sanki iyi değil net çekmiyor bulanıklık şaşırıyor. MİUİ10 da böyle bir sorun yoktu ve daha güzel çekiyordu. Bu sorun sizde de varmı arkadaşlar?