murat41 kullanıcısının son içeriği

1. murat41

Yardım Xiaomi 15T pro HyperAI yok

Yeniden yazılımı yükledim yine olmadı SM-S936B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. murat41

Sıfırlamayı denedim olmadı malesef yazılımı yeniden yüklesem olur mu bir deneme yapayım hocam SM-S936B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. murat41

Hemde çok garip hocam bakalım Hyperos 3 bekliyeceğim olmazsa satıp TR cihazı alıcam artık
  4. murat41

Hocam cihaz global bl kapalı acaba diyorum Hyperos 3 ile gelir mi acaba özellik Hyperos 3 te bir gelemedi Xiaomi'nin enteresan bir güncelleme durumu var
  5. murat41

Merhaba, hep Samsung telefonlar kullanmış biri olarak ilk Xiaomi telefonumu 15T Pro yurt dışından global CPID IMEI attırarak aldım. Google arama ve mesajları sevmediğim için Xiaomi'nin kendi uygulamaları için Rus ROM'u kurmuşlar fakat şöyle bir problemim var: Cihazda Xiaomi HyperAI seçeneği yok...
  6. murat41

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Merhaba hep samsung telefonlar kullanmış biri olarak ilk Xiaomi telefonumu 15T pro yurtdışı global cpid imei attırarak aldım google arama ve mesajları sevmediğim için xiaominin kendi uygulamaları için RUS romu kurmuşlar fakat şöyle bir problemim var cihazda Xiaomi HyperAI seçeneği yok menüde...
Üst Alt