murat41 kullanıcısının son içeriği

1. murat41

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Bende kendi telefonuma alırken Tayvan yüklettim hanımın telefonu Rus romunda ama hanımın öyle yapay zekayla falan işi olmadığı için gerek olmadı bende memnunum Tayvan romundan. 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. murat41

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Belki de rus hükümetinin kısıtlaması olabilir diye düşünüyorum başka bir mantıklı açıklaması yok 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. murat41

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Yok hocam dün akşam Hyperos 3 geldi yükledim yine yok malesef 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. murat41

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Niye yok acaba çok enteresan SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. murat41

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Hocam hyperos 3 rus romun da HyperAI seçeneği ayarlar da var mı? SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. murat41

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Hocam HyperAi menüsü var mı bende de rus romu kurulu fakat yok sürüm 2.0.204 daha 3 gelmedi SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. murat41

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Bende de rus romu var kontrol ettim gözükmüyor hocam aynı anda vermiyorlar mı güncellemeyi SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. murat41

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Bende romu yükletirken olmadığını bilmiyordum heralde rusların dayatması ama ben EU roma geçeceğim SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. murat41

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Hocam bende aynı romu kullanıyorum yapay zeka özelliği var mı siz de? SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. murat41

Yardım EU rom yüklemek istiyorum

Cevap için teşekkürler hocam 15t pro için EU rom yok mu şu anda yani SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. murat41

Yardım EU rom yüklemek istiyorum

Merhaba dostlar Xiaomi 15t Pro yutdışı global cpid imei kendim verdim telefonum var üzerinde rus romu kurulu bootloader kapalı bu telefona EU rom kurdurtmak istiyorum nasıl nerde yapılır yardımcı olabilecek dostlar var mı
  12. murat41

Yardım Xiaomi 15T pro HyperAI yok

Yeniden yazılımı yükledim yine olmadı SM-S936B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. murat41

Sıfırlamayı denedim olmadı malesef yazılımı yeniden yüklesem olur mu bir deneme yapayım hocam SM-S936B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. murat41

Hemde çok garip hocam bakalım Hyperos 3 bekliyeceğim olmazsa satıp TR cihazı alıcam artık
  15. murat41

Hocam cihaz global bl kapalı acaba diyorum Hyperos 3 ile gelir mi acaba özellik Hyperos 3 te bir gelemedi Xiaomi'nin enteresan bir güncelleme durumu var
Üst Alt