Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok saçma ama sessize alınca hiçbir şeyden ses gelmemesi lazım. En dandik telefonlarda bile bu böyledir.
1569180737
Çok saçma ama sessize alınca hiçbir şeyden ses gelmemesi lazım. En dandik telefonlarda bile bu böyledir.
Merhaba arkadaşlar;
Red mi note 7 kullanıcısıyım. Telefona bildirim geldiği anda titreşim de oluyor ses de geliyor, fakat kilit ekranında bildirimleri göremiyorum. Bu böyle midir xiomilerde yoksa bir ayarı mi var. Tüm uygulamaların bildirim ayarlarından tek tek kilit ekranında göster dememe...
Bende bataryanın az dayandığını düşünüyordum. Forum İstanbul daki mi Store'daki bir çalışana sordum %5 olana kadar kullanın sonra %100 olana kadar şarjda kalsın dedi. Bu arada paylaştığınız batarya süresi bence gayet iyi. Ben hiç oyun oynamadan aynı sürede bataryam bitiyor.:?
Merhaba,
Ben de aynı dert yüzünden bu konuyu açtım. Telefonu aldıktan sonra gelen güncellemeye kadar pili çok iyi gidiyordu ama sizin de dediğiniz versiyona güncelleme geldikten sonra batarya ekran kapı iken ( ne 4g ne de wifi açıkken) kendiliğinden pil azalıyordu. Bu sayfada ki arkadaşların...