murat4016 kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Sessiz Modda bildirim sesi gelmesi

Çok saçma ama sessize alınca hiçbir şeyden ses gelmemesi lazım. En dandik telefonlarda bile bu böyledir. 1569180737 Çok saçma ama sessize alınca hiçbir şeyden ses gelmemesi lazım. En dandik telefonlarda bile bu böyledir.
  2. M

Red mi note 7
  3. M

Rahatsız etme moduna alınca WhatsApp dan gelen bildirimlerin için ses geliyor yine. Tamamen sessiz olmuyor. Sizde de böyle oluyor mu arkadaşlar???
  4. M

Yardım Kilit Ekranında Bildiririm Görememe

Anlaşılan yeni bir sistem güncellemesi gelene kadar mecbur bekleyeceğiz. Bu aralar 11 çıkması lazım
  5. M

Tüm bildirim ve içerikleri göster açık:/ yine aynı
  6. M

Merhaba arkadaşlar; Red mi note 7 kullanıcısıyım. Telefona bildirim geldiği anda titreşim de oluyor ses de geliyor, fakat kilit ekranında bildirimleri göremiyorum. Bu böyle midir xiomilerde yoksa bir ayarı mi var. Tüm uygulamaların bildirim ayarlarından tek tek kilit ekranında göster dememe...
  7. M

Soru Red mi Note 7 batarya sorunu

1564681418 Bir de MIUI 11 güncellemesi ile bataryanın çok daha iyi olacağını duydum, servise götürmekten vazgeçtim
  8. M

Yardım Boşta Pil Tüketimi

Red mi note 7 mi bu 1564338538 Red mi note 7 olduğuna emin misiniz
  9. M

Bende de açıkçası çok faydası olmadı gibi Karaköy de servise götürüp değişim talep edeceğim
  10. M

Bence de kesinlikle güncelleme ile alakalı. İlk güncelleme ile sorun çözülür diye umuyorum
  11. M

Bende de note 7 var ama pil bölümünde öyle bir bölüm yok
  12. M

Bende de var aynı sorun önbelleği nereden temizlediniz
  13. M

Yardım Redmi note 7 şarj sorunu

Bende bataryanın az dayandığını düşünüyordum. Forum İstanbul daki mi Store'daki bir çalışana sordum %5 olana kadar kullanın sonra %100 olana kadar şarjda kalsın dedi. Bu arada paylaştığınız batarya süresi bence gayet iyi. Ben hiç oyun oynamadan aynı sürede bataryam bitiyor.:?
  14. M

Faydası oldu mu 1563906573 Sizce normal bir tüketim mi bu? Şarjınız %20 civarı olunca sizlerde paylaşabilir misiniz?
  15. M

Merhaba, Ben de aynı dert yüzünden bu konuyu açtım. Telefonu aldıktan sonra gelen güncellemeye kadar pili çok iyi gidiyordu ama sizin de dediğiniz versiyona güncelleme geldikten sonra batarya ekran kapı iken ( ne 4g ne de wifi açıkken) kendiliğinden pil azalıyordu. Bu sayfada ki arkadaşların...
Üst Alt