Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba forumda bulunan twrp aracından telefon açıkken orange fox twrp i kurduktan sonra cihaz resetlendi orange fox u çalıştırdı ardından reboot ettim fakat yine orange fox u açıyordu, wipe yaptım yeniden başlatım ardınan yine orange fox a girdi sonrasında 4 wipe yaptım cihaz...
''Yeni satıra fastboot flash recovery twrpdosyasi.img komutunu girin ve enter tuşuna bazın. İşlem başarıyla gerçekleşirse ekranda done yazısı görürsünüz.''
Şu kısmı anlamadım. fast boot devices yazınca sayı ve rakamlardan oluşan kod geldi.
1583870780
sorun çözüldü teşekkürler ...
şuan hiç açılmıyor ki magisk kurulumu yapabileyim amaçta oydu zaten root'a açıp eu rom kurmak tı. fast boot'ta kaldı öyle kapatıp açmayı deneyince yine fastboot a giriyor.
Manuel derken hard reseti mi kast ettiniz eğer oysa geçiş yapmıyor ses açma ve güç tuşuna basılı tutunca kapanıp açılıyor telefon fastboot'ta kalıyor yine.
Merhabalar cihazımı fastboot moduna alıp twrp kurmayı denedim fakat işlem bittekten sonra twrp moduna geçmiyor ayrıca fastboot modundan da çıkmıyor.
Bootloader kilidi açık cihazın. En son kararlı sürüm olan global rom yüklüydü cihazda.