Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yarın denerim .Diyelim ki dediğin yere girdim ordan User datayı silip Reboot mu etmemiz lazım ?
şimdi kafama takıldı batarya ölmüş anladığım kadarıyla o yüzden çalışan cihaz Anında kapandı bidaha açılmadı belki batarya değiştirirsem tekrsr kendini açar ve veriler gitmez diye düşünüyorum .
test point mtk box ? bunlar nedir ben evde videolar izleyerek yapamayacağım şeyler dimi sanırım bu sefer kesin bir telefoncuyamı gitmesi lazım ? daha öncesinde 2 3 kere elimdeki telefonlara video izleyerek rom atmıştım teknolojiden alıyorum evde çözüyordum ama şuan başka bi programlada denedim...
Redmi note 8 imeili cihaz var geçen sene kendim YouTubeden izleyerek imei atıp kullanmaya devam etmiştik 1 sene sonra kardeşim kullanırken bi anda cihaz kapanıp sürekli kendini yeniden başlatıyor şarj da biriktirmiyor şarj yok gibi uyarı veriyor biraz şarja takmak gerekiyor ve ekran yeniden...