Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bunu yaptiktan sonra androide gelen guncellemeleri alabiliyormuyuz? aslinda bende samsung a30 var arama ses kaydı programlari google playdekiler çalışmıyor diye garantisi bitmeden android 9 a geri dusurebilirmiyiz diye konu acacaktim bu konuyu gorunce once buraya yazayim dedim
bende sygic kullaniyorum memnun degil ama mecburum :) nedeni ise yaklaşık 300 tane yer imi kayıtlı bende. sadece sygic de yer imlerinde arama yapabiliyorsunuz digerlrinde ise favoriler kismina girip bina ismini tek tek bakip kendiniz bulmanız gerekiyor.
bunlar çok karışık geliyor bana. miui 11 guncellerken boyle olmamıştı direk indirip kurdu sistem kendi kendine
1607016270
bu twrp sistemden kaldırılabilir mi yada magisk i kaldırsak sorunum çözülür mu gene kendi kendine otomatik guncelleme yapar mı
redmi note 7 telefonuma miui 12 guncellemesi geldi. otomatik indirip kurduktan sonra tel kapandı açıldığında twrp moduna geçti. çok da anlamadigimdan genel olarak anlatayım. önce sifre yazilacak bir yer cikti iptale bastim sonra ana menuye girdi. ne yapacagimi bilmedigimden sol altta ingilizce...
daha önce ekran görüntüsü resmi kaydederken gonderdikten sonra sil seçeneği çıkmıştı bende hayir isaretledim daha da cikmadi. suan o ayarı bulamiyorum nerde oldugunu bilen var mi?
hocam hotspot yada kablosuz modem olacakki baglansin. modem olmadigi icin bağlanmıyor olabilir mi? evde internet yok pek de anlamiyorum ama sanirim modem olmadigi icin olmuyor bende