murat2357 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mi 8 fotoğraf çekerken telefon bilgisi çıkıyor

Son mi 11.03 güncellemesi ile birlikte fotoğraf çektiğimizde eskisi gibi telefon bilgileri ekranda gözükmeye başladı, fotoğraf ayarlarına baktığımda kaldırılabilecek menüyü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler dilerim...
  2. M

Çözüldü Mi 8 Alarm Ses Sorunu

Artan alarm sesiyle alakalıymış arkadaşlar, normale döndürdüm seste bir problem kalmadı..
  3. M

Çözüldü Mi 8 Alarm Ses Sorunu

Arkadaşlar merhaba, telefonumun alarm sesi ilk gün aldığım zamandan daha da azalmış durumda. Ses seviyesi de en üst düzeyde, neden alarm sesi az gelmeye başladı, anlamış değilim..
  4. M

Çözüldü Mi 8 Uygulama Kapama Sorunu

Tamam hocam teşekkür ederim, Ana sayfada kapatıldığını bilmiyordum
  5. M

Çözüldü Mi 8 Uygulama Kapama Sorunu

Arkadaşlar mi 8 telefonumda 10.0.3 Miu yazılımı mevcut. Uygulamaları komple kapatmak için resimdeki x işaretine tıklıyoruz fakat çoklu uygulama açıksa ya hepsi kapanmayıp 1 uygulama kalıyor, ya da tek uygulama dahi olsa x'e tıkladığımda uygulama kapanmayıp ancak 2 ya da 3'üncü denememde...
  6. M

Yardım Mi 8 Kapanma Sorunu

Tamam hocam teşekkürler, inşallah yine bir sabah kalktığımda telefonu kapanmış görmem. Alalı 2 gün oldu, moralim bozuldu valla..
  7. M

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Bu bug cihazda Miu güncellemesinden dolayı mı kapanıp açılmadı, yoksa sürekli başımıza gelecek bir sorun mu bu? Link vermişsiniz de ben daha acemi sayılırım, bu verdiğiniz linkten güncelleme mi yapmalıyım, yoksa telefonun otomatik güncellemesini mi...
  8. M

Arkadaşlar merhaba. 2 gün önce almış olduğum Mi 8 telefonumu gece yaklaşık %15 civarında şarja taktım. Gece telefon Miu 10.0.3 güncellemesini yapmış ve sabah kalktığımda bildirim ışığı yanıp sönmesine rağmen açılmadı. Forumda biraz araştırma yaptıktan sonra güç düğmesine uzun süre basınca...
Üst Alt