Murat Uzunkaya kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Arama esnasında sesin bozulması

Whatsapp discord Instagram gibi internet uzerinden yaptığım konuşmalar da arada sırada yani çoğunlukla telefondan cızırtı geliyor 2-3 sny sonra bi 6-7 sny sesim karşı tarafa gitmiyor onun seside bana gelmiyor Normal arama yaparken böyle bir sıkıntım yoktu telefonu sıfırladım düzelir diye...
  2. M

Çözüldü Arka plan teması

Arka plana ne koyarsam onun renginde gogle play store,chrome,arama,kişiler vb uygulamarın teması da o oluyor örneğin arka plan da turuncu rengi ağır basıyor ise chrome arama yeri turuncu oluyor nasıl düzeltebilirim yardımcı olun lütfen
  3. M

Yardım Telefonun imeisi uçarsa giderse ne olur

Telefonu sifirladim ve bazı sorunlar yaşıyorum acaba imeisi olmadığı için mi ? Misal sosyal medya uygulamarindan mobil veri açıkken mesaj gelmiyor uygulamaya girdiğim zaman geliyor onun dışında iletildi olmuyor bazi oyunlara giremiyorum internet bağlantısı yok diyor oysa telefonum full çekiyor
  4. M

Yardım Alarm İçin

Merhaba bir guncelleme geldi ve güncelleme içeriği alarm ayarlar iken Doğa alarmı.İcinde birden fazla alarm sesi var ben içinden bir alarm sesini almak istiyorum yardımcı olur musunuz ?
Üst Alt