Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Whatsapp discord Instagram gibi internet uzerinden yaptığım konuşmalar da arada sırada yani çoğunlukla telefondan cızırtı geliyor 2-3 sny sonra bi 6-7 sny sesim karşı tarafa gitmiyor onun seside bana gelmiyor
Normal arama yaparken böyle bir sıkıntım yoktu telefonu sıfırladım düzelir diye...
Arka plana ne koyarsam onun renginde gogle play store,chrome,arama,kişiler vb uygulamarın teması da o oluyor örneğin arka plan da turuncu rengi ağır basıyor ise chrome arama yeri turuncu oluyor nasıl düzeltebilirim yardımcı olun lütfen
Telefonu sifirladim ve bazı sorunlar yaşıyorum acaba imeisi olmadığı için mi ?
Misal sosyal medya uygulamarindan mobil veri açıkken mesaj gelmiyor uygulamaya girdiğim zaman geliyor onun dışında iletildi olmuyor bazi oyunlara giremiyorum internet bağlantısı yok diyor oysa telefonum full çekiyor
Merhaba bir guncelleme geldi ve güncelleme içeriği alarm ayarlar iken Doğa alarmı.İcinde birden fazla alarm sesi var ben içinden bir alarm sesini almak istiyorum yardımcı olur musunuz ?