Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kamera derken? Neye göre söylüyorsunuz bunu? Ana kameralar e gen aynı. Zoom kamerası olarak T serisinin megapikseli daha yüksek.
Babalar gibi donuyor Chrome'da 7T yabancı forumlarda milyon konusu var. DH kullanıcı kulübünde konuşuldu.
Hala en stabil android arayüzü ama o muazzam stabilte 5T...
Hocam müşteri hizmetlerini arayıp cihazı göndermek istedğinizi söyleyin öbür türlüsü hiç etik olmaz. Fazla kurcalamayın. :D
1580824191
Muhtemelen olmaz. HAyırlı olsun.
İşin can alıcı noktası şu. Ses Kayıtlarında var ben adamlara dedim ki ne olursa razıyım ya onay verin ya reddedin gönderin. Kabulumdür. Elbette thh vb yerlerde hakkımı arayacaktım fakat yasal yollarla arayacaktım yine hır gür çıkartmayacaktım.
İş olmuş bitmiş benden parayı geri isteyecekler...
Peki benim kandırılmamın hatasını kim soracak? Kimse.
Hepsiburadanın müşteriyi kandırmaya yönelik kurumsal olmayan tavrını kim soracak? Yine kimse.
İnsan hayret ediyor gerçekten. Nasıl oluyorsa bu kadar çarpık bir düzendeyiz.işin başı ortalığı velveye veren btkda aslında. Adamların sitesi bile...
Arasınlar ne diyecekler ne yapabilecekler? Ben aşık aşık dedim balık telefonsuzum ne olursa razıyım onaysa onay redse Red birşey yapın. İade parası çoktan gitti. Kendileri bilir.
Delta olanları aldılar konuda var. Benim delta olan telefonumu da aldılar.
Yarın bir gün kalkıp da ay yanlışlık olmuş derler bir de Allah bilir. Valla ben hemen yeni telefon aldım. 14 gün uğraştım telefonsuz kaldım dedim ki kardeşim telefonsuz bekliyor Red edecekseniz edin gönderin onay...
Arkadaşlar içine not bırakın sitede yayınlanan model koduna sahipse. Benim cihazın arkasında da yazıyordu ben özellikle belirttim yazdığım notta da. Bir de her gün darlayınca red etme şansları kalmadı.
THH'ye başvurun red yerseniz ilgii makamlara btkyı şikayet edin.
Ülkede düzgün çalışan kurum...
ezgi07 ve MustafaKaratoy a sipariş numaralarını attım. Onların elinde benden başka kodlar da var. Grup konuşması açıp birbirinizle yardımlaşıp ortak hareket edin arkadaşlar. SMS onaylaması yapın ki mesajlaşabilin.
Biraz cıngırdak mı derler ondan olmak lazım. Hakkınızı aradığınızı hissetirmeniz...
Allah'a şükür para iadem yapıldı.
Ben ne yaptım onu anlatayım.
10 ocak cuma günü önce hbayşenura mesaj attım sonra hepsi burada müşteri hizmetlerinden kod aldım. Ondan sonra hbayşenurdan mesaj geldi ve o müşteri hizmetlerinin koduyla değil hbayşenurun kodu ile cihazı paketleyip sürat kargo ile...
27 Ocak pazartesi günü para iadesi yapılmazsa şikayetimi cimer ve thh üzerinden devam ettireceğim ben şahsen
Ne uğraşıcaz? Almasaydın derler o zaman adama? Kafasına göre müşteri memnuniyeti diyip alırsan yarın lafından dönemezsin. Yarın satalım desek 2. el piyasasını bile öldürdüler cihazın...
Kupon tanımlanmadı. Zaten IBAN sistemde kayıtlı olduğu için muhtemelen. Ama tekrar IBAN istediler neyaptıkları belli değil?
HB müşteri hizmetlerni bi arayın. Ayrıca konuda delta olup da iade edilenler var. Bu sıra thhye de başvurun modem numarası uyuyor diyin.
Bana bağlı kalmayın konuda bir...
Tekrar aradım. Net tarih net cevap istiyorum dedim. 27 ocakda kesin olarak para iadeniz yapılacak diyerek kesin tarih verdiler. O güne kadar bekleyeceğim. O gün de olmazsa işim gücüm yok saat başı ararım. Bu bildiğin gasp. Kaç gündür telefonsuz bekliyoruz.