Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi Note 11 telefonumda son güncellemelerden sonra bazı sorunlar ortaya çıktı bunlardan biri bluetooth kulaklığa bağlandıkta sesin az gelmesi. 100% ses seviyesinde bile 20-30% ses geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba. Xiaomi telefonlarda ekran döndürme açıkken neden Ayarlar ve diğer sistem uygulamaları yatay moda dönüşmüyor. Arkadaşımda Samsung telefon var ekran döndürme açtıkda kilit ekranı, ana ekran falan hepsi yatay moda geçiyor. Bu sorun sadece bende mi?
Merhaba. Redmi Note 11 telefonumun kamerası çok kötü. Video tarafında kamera hiç bir işe yaramıyor dengeleme yok telefonu sabit tutdukda bile görüntü dağılıyor ve max 30 fps çekiyor. Fotoğraf tarafında da kötü. Fotoğraf iyi çıksın diye 50 MP çekiyorum HDR çalışmadığı için fotoğraf çoğu zaman...
ROM sitelerinde Redmi Note 11 (spes) modeli için Android 13 MIUI 14 sürümünü gördüm bu rom beta mı yoksa kararlı mı?
1686494055
https://miuirom.org/phones/redmi-note-11#Global
Redmi Note 8 cihazına OrangeFox üzerinden MIUI 11 And.9 sürümünü kurmuştum sonra 200 MB boyutunda ota güncellemesi geldi onu güncelledim OrangeFox ekranı geldi fakat hiç bir yükleme yapılmadı. Sistemi yeniden başlatdığımda "The system has been destroyed" hatası aldım. Minimal adb and fastboot...
Merhaba. Telefona stock romu flaşladıktan sonra fastboot moduna geri atıyor. Bootloader kilidini kapatmak için "clean all and lock" seçeneğini seçmiştim kilit kapandı ama telefon açılmıyor.
Merhaba. Bootloader kilidini kapatmak istiyorum ve şuan telefonda global stock rom yüklü twrp üzerinden kurmuştum. "fastboot oem lock" komutu ile kapatıldığını görmüştüm ama brick olmasından korkuyorum. Telefonda TWRP yüklü değil nedense her rom kurulumundan sonra twrp siliniyor ve mi recovery...
Merhaba. Arkadaşımda Mi 11 lite telefonu var 2 gündür donmuş hiç bir şey yapmak olmuyor öylesine TikTok'ta donup kalıyor. Saat falan hiç bir şey değişmiyor. Yeniden başlatamıyorum güç tuşu bozuk. O telefonu düzetmenin bir yolu var mı?
Redmi Note 11 (spes) için rom arıyorum fakat miui rom istemiyorum şuan piksel rom kullanıyoum ama bir türlü alışamıyorum. Daha sade ve hızlı roma ihtiyacım var.
Herkese merhaba. Xiaomi.eu v13.0.10 sürümünü kullanıyorum romda sorun yok tek sorun bluetooth çalışmıyor. Rom değiştirmek istemediğim için çözümünü arıyorum.
Redmi Note 11 2201117TG
Merhaba. Mi Firm sitesinden Redmi Note 11 telefonum için xiaomi.eu rom indirdim fakat rom dosyası .tgz değil .zip olarak yüklendi. Zip arşivini açtım içinden bazı dosyalar çıktı Mi flash ile kurdukta ( can not found file flash_all.bat ) hatası aldım ve şuan telefon fastboot modundan çıkmıyor...