Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam doktor kolay gelsin telefonum redmi note 8 pro telefonda normalde NFC özelliği olmasına rağmen çıkmıyor hangi rom yükleme yapmalıyım yardım edermisin telefon bilgilerini ekledim
Sevgili cantara bir mi hayranı dha arkadaşım gel. Ek istiyor bilginize eklermiisiniz 3 kişi olduk
1560860894
Bir mi hayranı daha arkadaşım gelmek istiyor 3 kisi olduk güncelleyebilirmisiniz
Arkadaşlar bende telefonu yeni aldığımda sorun yoktu güncellemeden sonra sorun olmaya başladı anlık saniyelik kopmalar olup geri geliyordu en çok internet üzerinden oynanan oyunlarda belli oluyor pubg de delta servise verildi 19 gün serviste kaldı tüm detaylı testleri yapmışlar sorun...
1552764619
Telefonu servise vermistim ağ sorunlarından dolayı mini Global 9.6 yüklenmiş şu An sıkıntı yok en Son guncelleme numarasi nedir tekrar sıkıntılı guncellemeyi yuklemeyelim bazı arkadaşlar güncelleme gelmedi diyorlar