Murad1 kullanıcısının son içeriği

1. Murad1

Ana Başlık Redmi Note 8 Pro - Resmi ROM Koleksiyonu [OFFICIAL GLOBAL STOCK ROM]

selam doktor kolay gelsin telefonum redmi note 8 pro telefonda normalde NFC özelliği olmasına rağmen çıkmıyor hangi rom yükleme yapmalıyım yardım edermisin telefon bilgilerini ekledim
  2. Murad1

MIUI 11 Mi 8 Lite Global Kararlı 11.0.5.0 PDTMIXM İndirme Bağlantısı

Benim garanti delta miui 11 beta testine kayıt yaptirmadim miui 11 güncellemesini delta servisemi göndericez MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Murad1

MIUI 11 Mi 8 Lite Global Kararlı 11.0.5.0 PDTMIXM İndirme Bağlantısı

Bu yüklemeyi sedece beta testine katilanlarmı yükleyebiliyor
  4. Murad1

Duyuru 6. Geleneksel MIUI Türkiye Fan Buluşması

Sevgili cantara bir mi hayranı dha arkadaşım gel. Ek istiyor bilginize eklermiisiniz 3 kişi olduk 1560860894 Bir mi hayranı daha arkadaşım gelmek istiyor 3 kisi olduk güncelleyebilirmisiniz
  5. Murad1

Tanışma yeni ürünleri inceleme bilgi alma heyecanı var
  6. Murad1

1 kişi daha eklermisiniz rica etsem
  7. Murad1

Bende geliyorum listeye eklermisiniz lütfen
  8. Murad1

Yardım Mi 8 Lite V10.2.2.0 Sürümü Mobil Veri,Şebeke,4G Sorunu [ Bilinen ilk çözüm yöntemleri eklendi ]

Arkadaşlar bende telefonu yeni aldığımda sorun yoktu güncellemeden sonra sorun olmaya başladı anlık saniyelik kopmalar olup geri geliyordu en çok internet üzerinden oynanan oyunlarda belli oluyor pubg de delta servise verildi 19 gün serviste kaldı tüm detaylı testleri yapmışlar sorun...
  9. Murad1

Yardım Mi 8 Lite V10.2.2.0 Sürümü Mobil Veri,Şebeke,4G Sorunu [ Bilinen ilk çözüm yöntemleri eklendi ]

1552764619 Telefonu servise vermistim ağ sorunlarından dolayı mini Global 9.6 yüklenmiş şu An sıkıntı yok en Son guncelleme numarasi nedir tekrar sıkıntılı guncellemeyi yuklemeyelim bazı arkadaşlar güncelleme gelmedi diyorlar
Üst Alt