mura kullanıcısının son içeriği

1. mura

İnceleme Redmi Note 5 - 4/64 Detaylı Pil Analizi

Hocam bende redmi 5 plus var. Genelde oyunsuz 10 saat, oyun ile 8 saat civarı ekran süresi alıyorum. Sd636 herhalde pek pil dostu bir işlemci değil :D
  2. mura

İnceleme Sizin favori tarayıcınız hangisi?

Kimse yazmamış. Chromium tabanlı Kiwi browserı kullanıyorum uzun zamandır. Çeviri, dahili reklam engelleme ve favorim oldukça iyi çalışan gece modunu barındırıyor.
  3. mura

Yardım Mi8 göz ağrısı

Eğer bu kadar sizi etkilediyse ağrı bir doktora görünün.
  4. mura

Baseus kalitesi

Kabloda ugreen, anker ve blitzwolf'dan şaşmayın. Baseus marka kablo da kullandım. 2 ay sonra bozuldu.
  5. mura

Soru Mi A1 Android pie

Hocam zaten işin büyük çoğunluğunu yapmışlar ve bir sürüm çıkmış. Belli ki bir sorun olmuş, düzeltip geri yayınlarlar. Bu kadar evham yapmaya gerek yok.
  6. mura

Soru Mi A1 Android pie

Gelecektir illa
  7. mura

Yardım Farklı bir 4.5 g sorunu red mi 5 plus

VoLTE ile alakalı olabilir diye düşünüyorum.
  8. mura

Yardım Sürüm değişikliği sonrası IMEI değişimi.

Hadi geçmiş olsun. A2 lite ile en azından android 10 güncellemesini de alacaksın :D
  9. mura

Sohbet Hangi Meslek İle Uğraşıyoruz

Kazanamazsak %10luk kısımı iade alıyor muyuz hocam :)
  10. mura

Sohbet Hangi Meslek İle Uğraşıyoruz

Henüz işe başlamamış bir hekimim ben de :) uzmanlık sınavına çalışıyorum.
  11. mura

Ben denk gelmedim, fakat panel farkı ile çift tık uyandırma değişmez. Bütün modellerde vardır. Tabi kullanan arkadaşlar daha iyi bilir. Ben yanlış yönlendirme yapmayayım.
  12. mura

Hocam mi a2 lite'nin çin sürümü yok. Sadece global versiyonu var ve android one projesinde. Sizin yapacağınız tek seçim 32gb mı 64gb mı alsam olacaktır. Umarım bu sefer işiniz yolunda gider :)
  13. mura

@Imonshor hocam geçmiş olsun. 2.telefonunuzdaki sıkıntınızda demiştim 3.yü redmi 5 plus almayın diye :D Bu işin esprisi de iade edip mi a2 lite alın hocam. Gözünüzü seveyim 4. telefonu redmi 5 plus almayın, kesin bu defa patlar sizdeki şansla :)
  14. mura

Soru Otomatik ekran parlakligi seviyesini artırmak mümkünmü ?

Otomatik modda iken parlaklık seviyesini sanki oto mod kapalıda gibi ayarlayın, yeterli olur.
  15. mura

Sohbet Chromium browser hk?

Evet.
Üst Alt