Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kimse yazmamış. Chromium tabanlı Kiwi browserı kullanıyorum uzun zamandır. Çeviri, dahili reklam engelleme ve favorim oldukça iyi çalışan gece modunu barındırıyor.
Hocam zaten işin büyük çoğunluğunu yapmışlar ve bir sürüm çıkmış. Belli ki bir sorun olmuş, düzeltip geri yayınlarlar. Bu kadar evham yapmaya gerek yok.
Ben denk gelmedim, fakat panel farkı ile çift tık uyandırma değişmez. Bütün modellerde vardır. Tabi kullanan arkadaşlar daha iyi bilir. Ben yanlış yönlendirme yapmayayım.
Hocam mi a2 lite'nin çin sürümü yok. Sadece global versiyonu var ve android one projesinde. Sizin yapacağınız tek seçim 32gb mı 64gb mı alsam olacaktır. Umarım bu sefer işiniz yolunda gider :)
@Imonshor hocam geçmiş olsun. 2.telefonunuzdaki sıkıntınızda demiştim 3.yü redmi 5 plus almayın diye :D Bu işin esprisi de iade edip mi a2 lite alın hocam. Gözünüzü seveyim 4. telefonu redmi 5 plus almayın, kesin bu defa patlar sizdeki şansla :)