mura kullanıcısının son içeriği

1. mura

Soru Yapay zeka özellikleri aktif değil

Merhabalar, xiaomi 15 telefonumda fotoraflarda gösterilen yapay zeka özellikleri çıkmıyor. Galeri ve galeri editörünün güncel versiyonlarını yükledim olmadı, verilerini temizledim olmadı. Nasıl aktifleştirebilirim?
  2. mura

Rom MIUI V14.0.1.0.SJKCNXM Recovery update for Redmi K30 Pro China

Miui 13'den çok daha seri. Şimdilik bir problem veya bug ile karşılaşmadım. Kesinlikle öneririm. Miui 12 ve miui 13 ile telefondan soğumuştum. Şimdi biraz daha ısındım 😅
  3. mura

Yardım Poco f2 pro miui 14 alacak mı?

Miui eu olarak 14 sürümü çıktı hocam
  4. mura

Soru Güncel En İyi Rom Hangisi

Greeshan miui 13.0.3 sürümünü kullanıyorum. Tavsiye ederim.
  5. mura

MIUI 13 Redmi Note 10 (Mojito) Global Kararlı Rom V13.0.5.0.SKGMIXM İndirme Bağlantıları

Baya donmalar var. Uygulamalar açılırken animasyonsuz donarak açılıyor. Sanki hiç geçiş animasyonu eklememişler gibi. Umarım güncellemeyle düzeltilir.
  6. mura

Çözüldü Redmi Note 10 MIUI 13 yüklenir mi?

Ben sıkıntısız otadan yükledim.
  7. mura

MIUI 12 Poco F2 Pro / Redmi K30 Pro İçin Xiaomi.eu [ MIUI 13 ] v22.7.19 Beta [ Android 12 ] Sürümü İndirme Bağlantısı

Rootlu değildi. Fakat haritalar uygulamasına girdikten sonra telefon sapıttı. Kilidi açtıktan 5-10sn sonra restart yapmaya başladı kendini. Ben de başka roma geçtim
  8. mura

MIUI 12 Poco F2 Pro / Redmi K30 Pro İçin Xiaomi.eu [ MIUI 13 ] v22.7.19 Beta [ Android 12 ] Sürümü İndirme Bağlantısı

Evet sıfırlamadan kuruldu. Telefonu fastboot modunda açıp bilgisayara bağlayın. İndirdiğiniz dosya içerisindeki windows_fastboot_update_rom.bat dosyasını açın. 5-6 dk falan kurulum sürüyor. Bitince otomatik kendi yeniden başlatıyor. Bir 5-6 dk da açılması sürüyor.
  9. mura

miui eu 12.5.7 sürümünden fastboot üzerinden güncelleme ile kurdum. Bir sorun olmadan güncelledi.
  10. mura

Rom Poco F2 Pro / K30 Pro CrDROİD OFFICIAL v7.12

Miui 12.5den sonra çok iyi geldi. Cihaz resmen sürünüyormuş miui ile
  11. mura

Yardım Miuimix uygulamadan atıyor

Bende miui mix 12.2.2 var. Şuanlık bir sorunla karşılaşmadım
  12. mura

MIUI 12 [Android 11] Poco F2 Pro / K30 Pro - Global Kararlı Rom V12.2.3.0.RJKMIXM İndirme Bağlantıları

Miuimix 12.2.1 kararlı var bende. Bir sorun göremedim. Sizde ne olmuştu hocam?
Üst Alt