mumei kullanıcısının son içeriği

1. mumei

Yardım Android 12 Miui İçin Kernel Var Mı?

Herkese Merhabai Miui Mind android 12 miui 13.0.1 kullanıyorum. android 12 için bir miui kernel lazım. biraz araştırdım ama bulamadım. ya aosp ya oos vb... için yapılmış. elinizde miui için varsa beklerim. şimdiden teşekkürler.
  2. mumei

Yardım Uygulama silmek istiyorum...

Herkese merhaba. ''İstenilmeyen Uygulamaları Kaldırma Rehberi (ADB ile Rootsuz)'' bu linkte yapılan silme işlemi gibi silme işlemi yapmak istiyorum fakat bir sıkıntı var. benim telefonda uygulama hakkında kısmında uygulamanın ''com.'' ile başlayan isim kısımları mevcut değil. google playde...
  3. mumei

Yardım Sim kart sorunu Oneplus 8T

Merhabalar, bir kaç gündür yaşadığım güzel bir sorundan bahsedeceğim. telefon bir anda sebepsizce veya sebebini ben anlamadım. sim kartları bir anda görmemeye başladı. sim kartı aslında görüyor ama bağlanıyor gidiyorr ve bu döngü sonsuz şekilde devam ediyor. onlarca şey denedim ama çözüm...
  4. mumei

Oyun Wild rift 90-120 fps modülü?

Wildrift fps seçeneklerinin hepsini açan modül arıyorum. Oyun ilk çıktığında 2 modüle vardı kullandığım ama şimdi işe yaramıyorlar. Elinde olan yada bilen varsa şimdiden çok teşekkürler.
  5. mumei

Yardım Aklıma tüküreyim. Oneplus 8t

Beyler root atmaya çalışırken bu hatayı aldım. Ne yapmam lazım.
  6. mumei

Yardım Oneplus 8t aldım İMEİ gider mi?

Herkese merhaba. Yeni oneplus 8t aldım. İmei kayıtlı. Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlasam veya rom atsam imei gider mi? Gitmez ise telefonun içinden geçeceğim. Şuan başka telefon kullanıyorum bunu bilmediğim için. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  7. mumei

Yardım Telefonda gölge varmış

Mi 10 almak istiyorum 2. El ama almadan önce sorayım dedim. Alacağım kişi açıklamaya ekranda gölge var demiş. Bu giderilebilir bir şey mi? İlerler mi? Çözümü var mı? Kullanıma engel mi?
  8. mumei

Kernel Kernel arıyorum!

Herkese merhaba. Şuan Android 11 12.5.7 miui kullanıyorum. Lanet olsun ki hiç kernel bulamadım. Oyunlar çok kötü performans veriyor kernelsiz. Rom baya stabil ama kernele ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  9. mumei

Kernel Kernel arıyorum!

Herkese merhaba. Şuan Android 11 12.5.7 miui kullanıyorum. Lanet olsun ki hiç kernel bulamadım. Oyunlar çok kötü performans veriyor kernelsiz. Rom baya stabil ama kernele ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  10. mumei

Yardım Aramalar için ses kaydı önerisi olan?

Merhabalar. Arkadaşlar benim aramalarda ses kaydı almam gerekiyor aynı miui arama uygulamasındaki gibi. Aosp rom da kullanabileceğim bir module aradım ama bulamadım. Uygulama denedim aşırı kötüler. Bir önerisi modulü veya kullanışlı bir uygulama önerisi olan varsa sevinirim. 1. öncelik varsa...
  11. mumei

Soru Module kısmı pasif

bu neden oluyor. Çözemedim de. Silip tekrar yükledim vs..
  12. mumei

Çözüldü Yanıp sönme sorunu yaşıyorum

Merhaba arkadaşlar. Minik bir sorunla başbaşayım. Uzun zamandır da mevcut. Telefonu normal kullanımlarda olmuyor ama ne zaman tarayıcıyı açsam instagrama girsem vb... Platformlara ekran yada uygulama sürekle yanıp yanıp sönüyor. Bazen kullanılmaz hâl alıyor. Şuan da bile bunu yazarken...
  13. mumei

Yardım Kamera problemi

Herkese merhaba. Poco X3 kullanıcısıyım. Kamerada garip bir problem mevcut. Kamera nedense hep zoom modunda çalışmakta. Diğer modlara geçiş yapsam da zoom modda çekmeye devam ediyor. İnternette minik bir araştırma yaptım ama bir sonuca ulaşamadım. Ön kamera da problem yok. Sadece arkada mevcut...
  14. mumei

Yardım Sound assistant gibi?

Arkadaşlar pixel kullanıyorum da, ses ayarları çok kullanışsız. Samsung telefonların çoğunda bulunan soundassistant'ın module'ü veya bire bir benzeri module var mı?
  15. mumei

Yardım Help

Merhabalar. Arkadaşlar magisk'i twrp den flashladım fakat alttaki 4 lü sekme bende gözükmüyor. Neyi yanlış yapmış olabilirim. 2 3 defa silip tekrar flashlamama rağmen sonuç aynı. Module yükleyemiyorum ve sinir ediyor. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
Üst Alt