mumei kullanıcısının son içeriği

1. mumei

Satıldı RTX 4060 8'GB/RYZ 5600/B450M/500'GB SSD/16'GB RAM [Gaming Kasa]

fiyatı, cidden sıfır ise baya iyiymiş. pc'm olmasa alırdım. iyi alışverişler :)
  2. mumei

Mod Qualcomm Adreno 660 Gpu 615.50 Driver (SD888)

oneplus 9 pro içinde geçerli mi? yoksa xiaomi mi sadece
  3. mumei

Rom MoonUI 14.0.1 Odex 17/05/23

kullanan varsa görüşlerini aktarabilir mi? birde ekran görüntüsü lütfen.
  4. mumei

Mod Tüm FPS kilitlerini kaldıran Magisk modülü

youtube'da videoları var ama genelde hindular anlatıyor. konuşlarından hazzetmediğim için bakmadım. sen bak istersen acil lazımsa.
  5. mumei

Tavsiye 10.000 TL Telefon Tavsiye

bu fiyatlara nereden alabiliyoruz? bende alacağımda çok merak ettim. eğer satıcı falan yönlendirebilirseniz bana sevinirim.
  6. mumei

Rom 17.07.2023 Promeo MIUI 14.0.1 Rom (Endonezya Derlemesi Geldi)

miui mind 13.0.1 kullanıyorum. buna geçmemi önerir misiniz?
  7. mumei

Yardım Android 12 Miui İçin Kernel Var Mı?

Herkese Merhabai Miui Mind android 12 miui 13.0.1 kullanıyorum. android 12 için bir miui kernel lazım. biraz araştırdım ama bulamadım. ya aosp ya oos vb... için yapılmış. elinizde miui için varsa beklerim. şimdiden teşekkürler.
  8. mumei

Yardım Sim kart sorunu Oneplus 8T

sorunu buldum :/ simkartı okuyan kısım arızalanmış. tamire verdim ama hala parça sıkıntısı çekiyoruz. bulduğunda tamir edeceğini söyledi. umarım olur.
  9. mumei

telefonu aldığımda deneyeceğim eğer modüle işe yaramaz ise :). zaten telefonu satıp prosunu alacağım yada 9 pro falan alasım var. milyonda bir görünün kronik bir sıkıntıya maruz kaldım. umarım hiç bir zaman sizin başınıza gelmez.
  10. mumei

telefon tamirde. gelince deneyeceğim fakat 1 sorum var. bende 90 fps açık oluyor ama 90 fps i işaretlesemde oyunda 90 fps vermiyor 60 sabit kalıyor. bu sıkıntı yine olur mu yoksa işe yarar mı? cihazım oneplus 8t 12/256
  11. mumei

Oyun Wild rift 90-120 fps modülü?

Denedim olmadı.
  12. mumei

Yardım Uygulama silmek istiyorum...

Sağol :) ama oneplus'ta böyle bir şey yok. App manager diye bir uygulama buldum magiskten yetki verince hepsinin ismini çıkardı. Sağol yardımın için.
  13. mumei

Yardım Uygulama silmek istiyorum...

Herkese merhaba. ''İstenilmeyen Uygulamaları Kaldırma Rehberi (ADB ile Rootsuz)'' bu linkte yapılan silme işlemi gibi silme işlemi yapmak istiyorum fakat bir sıkıntı var. benim telefonda uygulama hakkında kısmında uygulamanın ''com.'' ile başlayan isim kısımları mevcut değil. google playde...
  14. mumei

Oyun Wild rift 90-120 fps modülü?

aşırı rahatsız edici bir durum. garanti var ise direk gönder derim. yoksa rootlarsıni ısınmayan romlar vardır elbet onlarla yola devam edersin. umarım yazılımsaldır bu arada :D
  15. mumei

Soru Huawei Servisleri

böyle bir şey varsa bana da haber verin lütfen! xmlpak vardı bir ara bu işe yarıyordu sanki ama yanlış hatırlıyor da olabilirim.
Üst Alt