Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese Merhabai
Miui Mind android 12 miui 13.0.1 kullanıyorum. android 12 için bir miui kernel lazım. biraz araştırdım ama bulamadım. ya aosp ya oos vb... için yapılmış. elinizde miui için varsa beklerim. şimdiden teşekkürler.
telefonu aldığımda deneyeceğim eğer modüle işe yaramaz ise :). zaten telefonu satıp prosunu alacağım yada 9 pro falan alasım var. milyonda bir görünün kronik bir sıkıntıya maruz kaldım. umarım hiç bir zaman sizin başınıza gelmez.
telefon tamirde. gelince deneyeceğim fakat 1 sorum var. bende 90 fps açık oluyor ama 90 fps i işaretlesemde oyunda 90 fps vermiyor 60 sabit kalıyor. bu sıkıntı yine olur mu yoksa işe yarar mı? cihazım oneplus 8t 12/256
Herkese merhaba. ''İstenilmeyen Uygulamaları Kaldırma Rehberi (ADB ile Rootsuz)'' bu linkte yapılan silme işlemi gibi silme işlemi yapmak istiyorum fakat bir sıkıntı var. benim telefonda uygulama hakkında kısmında uygulamanın ''com.'' ile başlayan isim kısımları mevcut değil. google playde...
aşırı rahatsız edici bir durum. garanti var ise direk gönder derim. yoksa rootlarsıni ısınmayan romlar vardır elbet onlarla yola devam edersin. umarım yazılımsaldır bu arada :D