Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar benim redmi kullanmaya başladığım ilk günden bu yana çözemediğim büyük bir sorunum var örnek vererek anlatmak istiyorum.Telefona anlık bildirim çubuğundan bildirim gelmiyor.Örneğin Google Chrome üzerinden şifre yenilemek istersiniz doğrulama kodu e postaya gönderilir ve sonra gmail...
Arkadaşlar telefonu kullanırken en çok muzdarip olduğum dert "instagram'da" dolaşırken Youtube Music ve diğer oynatıcıların video çıktığında diraklatılması.Story veya gönderi videosu geldiğinde müziğin durmamasını,instagramdan ses gelmemesini istiyorum bunu birkere yapmıştım nasıl yaptığımı...
Arkadaşlar Xiaomi Redmi Note 11 pro 4g cihazımda Google aramalar uygulaması çok kötü geçmiş aramalarda rehbere ekle seçeneği olmaması işkence gibi geliyor.Xiaomi markası çok güzel bir marka fakat terimleri farklı olduğu için çözemedim bana rehber ve arama uygulaması önerirmisiniz.Birbirine...