muhsin42 kullanıcısının son içeriği

1. muhsin42

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.2.2.0 OEKMIXM Global Kararlı Rom

Pie sürümü kararliya henüz gelmedi çünkü betada var sadece
  2. muhsin42

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V9.4.8 [9.0 Pie] Global Beta Rom

Pc den pie uyumlu twrp flasladiniz mi
  3. muhsin42

Tema Young Forever Türkçe ( MIUI 11)

Gerçekten 10 numara 5 yıldız bir tema umarım şarji fazla etkilemez de hep kullanırız
  4. muhsin42

İnceleme Redmi note 6 pro ekran süresi

Bence gayet iyi hangi romu kullaniyorsun acaba ?
  5. muhsin42

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi Room MIUI v10 V9.3.21 Custom Rom

Hocam kolay gelsin.. Bu android 9 romlari kurunca twrp kafayı yiyordu twrp nin dokunmatigi yanlış basıyordu acaba bunda da mı böyle vede çözümü varmı bunun
  6. muhsin42

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi Room MIUI v10 V9.3.14 Custom Rom

Hocam veriyi bile silemiyorsun pie de olmuyor abartısız 4-5 saat uğraştım ben en sonunda pie den aklıma geldi güncelleyiciden rom yükleme yerinden mi roomu seçtim tel otomatik başlayıp twrp ye girip kendisi yükledi elimde fastboot romu da yoktu öyle de çözülebilirdi
  7. muhsin42

Eu romun yeni çıkan pie betayi kurdum dediğin gibi oldu twrp dokunmatik sapitti kullanilmaz haldeydi yaklaşık 4 saat uğraştırdı eski roma dönecem diye sonunda tekrar mi roomu kurdum düzeldi acaba bunda da twrp de sorun olurmu sende varmı twrp de sıkıntı acaba
  8. muhsin42

Geçmeye değer mi nasıl rom hatalar varmı acaba
  9. muhsin42

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Durum Çubuğun'da Bildirim Simgeleri Gösterme

hocam bende yeni mi rooma geçip bunu yüklemiştim arkadaşa oldugu gibi banada oldu telefon açılınca hata verip siyah ekranda kalıyor format atmadan çözümü yokmu bunun yeni ayarlamıştım herseyi :)
  10. muhsin42

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi Room MIUI v10 V9.3.1 Custom Rom

Birşey daha sorsam bu sürümü kullaniyomusun acaba diğerlerine kullanımla farki yada eksiğini gördün mü acaba
  11. muhsin42

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi Room MIUI v10 V9.3.1 Custom Rom

Hocam iyi akşamlar kolay gelsin.. Bu mi room yeni mi çıktı acaba önceden baktığımda 2.bir sürüm çıkmıştı buda 3.cu çıkan sürüm mü oluyor acaba
  12. muhsin42

Haber Xiaomi CEO’su: Telefonlarımız Gelecekte Daha Pahalı Olacak

Mi 9 4.5 k dediğin telefon yeni çıkan s10 nu gerilerde bıraktı bence gayet iyi fiyatı vede yeni çıktı nihayetinde mi 9 3.500 e kdr düşecektir
  13. muhsin42

Yardım Redmi Note 6 Pro Proximity Sensor Problemi

Dönersin kardeşim 10.2.1 e kdr dönüyor ondan gerisine dönmüyor bizzat tek tek.denedim hepsini 10.2.2 den 2.1 e geçtim zaten 2.2 çok sorunlu bir sürüm
Üst Alt