Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam kolay gelsin.. Bu android 9 romlari kurunca twrp kafayı yiyordu twrp nin dokunmatigi yanlış basıyordu acaba bunda da mı böyle vede çözümü varmı bunun
Hocam veriyi bile silemiyorsun pie de olmuyor abartısız 4-5 saat uğraştım ben en sonunda pie den aklıma geldi güncelleyiciden rom yükleme yerinden mi roomu seçtim tel otomatik başlayıp twrp ye girip kendisi yükledi elimde fastboot romu da yoktu öyle de çözülebilirdi
Eu romun yeni çıkan pie betayi kurdum dediğin gibi oldu twrp dokunmatik sapitti kullanilmaz haldeydi yaklaşık 4 saat uğraştırdı eski roma dönecem diye sonunda tekrar mi roomu kurdum düzeldi acaba bunda da twrp de sorun olurmu sende varmı twrp de sıkıntı acaba
hocam bende yeni mi rooma geçip bunu yüklemiştim arkadaşa oldugu gibi banada oldu telefon açılınca hata verip siyah ekranda kalıyor format atmadan çözümü yokmu bunun yeni ayarlamıştım herseyi :)