muhsin42 kullanıcısının son içeriği

1. muhsin42

Diğer Mi 11 T Pro kullanıcıları kimler?

Hocam kolay gelsin batarya performansı nasıl acaba 3 gün önce aosp rom kurdum ama bana göre değil miui uygulaması olmadan yapamıyorum onu anladım
  2. muhsin42

Haber [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım

hocam kolay gelsin hepsini adım adım doğru olarak yaptım. mi unlock programıyla bakınca 72 saat vs diye saat vermiyor şu uyarıyı veriyor.your account is not authorized to unlock. please change another.. acaba bu uyarı normal mi 72 saat bekledikten sonra açılır mı. Cİhaz Redmi note 13 pro+ 5g
  3. muhsin42

Rom EliteRomLite 14.0.3.0 EEA Kararlı

Batarya performansı berbat ötesi bence.. bir önceki sürümde atıyorum 10 saat ekran aldiysam bunda 6 saat
  4. muhsin42

Rom Xioami 11T Pro - Eu rom (Kararlı Sürüm) Android 12/13 - MIUI 13/14

merhaba bu işlem yani Windows install with data format.cmd komutu bl kilidini kapatmaz değil mi? mi flashda elimizle seçiyorduk bu direk yüklüyor.
  5. muhsin42

Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

Temiz kurulum yaptim zati en başta çalışıyordu da ney yükledim de engel oldu onu çözemedim
  6. muhsin42

Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

Rom çok iyi beğendim ama WİFİ AÇILMIYOR YARDİM EDEBİLCEK VARMI ROMU ÜSTÜNE KURMADAN ÖNCE ÇÖZÜM SUNABİLECEK VARMİ. HİÇ AÇILMIYOR TIKLIYORUM KAPANIYOR
  7. muhsin42

Rom Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V12.0.1.0.PEKMIXM İndirme Bağlantısı

Fastboot çıktı yüklerseniz buraya iyi olur
  8. muhsin42

MSM Xtended XR V5.0 [Android 11]

Şarjı nasıl gidiyor acaba
  9. muhsin42

Rom Redmi Note 6 Pro Miui Eu V11.0.6.0 Stable Rom

Rom sıkıntılı sarji cok az gidiyor
  10. muhsin42

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Pixel Experience - Plus [Android 11] [FBE]

arkadaslar bunu hangi twrp ile kuracaz ben kuruyorum G yazısı açılışında uzun çubuk gidiyor geliyor bir türlü açılmıyor
  11. muhsin42

Ben gerçekten böyle manyak bi rom görmedim görüp görebileceğim en efsane aosp rom bu bence ya stock romdan bu roma geçerken yüzde 49 gibi şarjım vardı romu kurdum yüzde 46 ile açıldı ve programları vs vs kurarken kurcalarken telefonu yüzde 46 dan yüzde 40 arası 1 saat 7 dakka süre verdi bence...
  12. muhsin42

Valla Allah seni inandırsin çok sevindim ben hepsinde tam ekran yok sanıyordum tek kurduğum miui harici derpfest kurmuştum onda tam ekran olmayınca silmiştim çok teşekkür ederim ben bunu kesin kullanırım uzun ömürlü
  13. muhsin42

Bu romları görünce içim gidiyor ama gel gör ki tek bi nedenden yüklemiyorum oda tam ekran olmamasından Allah için tam ekran var de de kurayım :D
  14. muhsin42

Kernel [9.0] Clarity Kernel 1.4 [AOSP/MIUI 10] Redmi Note 6 Pro [Tulip]

Camera fix zip var hocam miui11 in onu bul indir twrp den yükle sorun kalmaz
  15. muhsin42

Yardım Kamera Açılmıyor Hatası

Bl kilidin açık mı ? Twrp yüklü mu kardeşim ?
Üst Alt