Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonda usb ayıklamayı açtım, ama telefonu pc aktardıktan sonra aktif olarak kullanabilmek için Usb Hata Ayıklama ( Güvenlik Ayarları ) nıda faal hale getirmem gerekti.Yalnız ona tıkalyıp devam etmek istedigimde
The device is temporarily restricted 3-1
The device is temporarily restricted 3-2...
Telefonda twrp ye ulaştım , Twrp açılınca telefonun içine attıgım zipli magisk 22 hatta magisk 20 dosyalarını ınstall yaptım ama sonuca ulaşamadım. Telefon içersine atmama gereken başka şeylermi var aceba .
Serseristyle kardeşim öncelikle bilgi için teşekkür ederim.
Ben TWRP yi yükledim . O konuda sıkıntım kalmadı açıkcası . Fastboot moduna geçip twrp ekranına gelebilir oldum.
Bundan sonrası için telefonuma neler yüklemeliyim. TWRP açıldıgında onları seçip ilerlemeliyim sanırım. Root işleminde...
Merhaba Forum Üyeleri ;
Telefonum Xiomi Redmi 5 Plus ( 64 Gb ) ( 4 Gb )
Telefonuma ROOT yapmak istiyorum. Güncel olarak bilgi paylaşabilirmisiniz . yardımlarınızı bekliyorum . Teşekkürler.
Stoya Kardeşim.
Şimdide bu redmi 5 plus telefonuma root atmak yapmak istiyorum.Sizin bu konuda bir paylaşımınız varmı aceba . Varsa çok güzel olur. Sevinirim.
Forumlarda bu konu ile ilgili bir çok videolar var fakat herkes karşıdaki kişileri telefon tamircisi gibi düşünerek anlatması akışı...
Stoya gönderini tatbik ettim. Cihaza özüne döndü sıfırdan kurulum yapıyorum. Bir çok paylaşımı uyguladım ama senin adım adım anlatışın işi çözdü. Allah Razı Olsun. Tekrar teşekkür ederim.
Telefonum Xiomi Redmi 5 Plus - ben Xiomi Mi 5s Plus olduğunu sanarak TWRP yükleme işlemlerini yürüttüm ve finalde ise karşıma The system has been destroyed yazısı altında ise Press power button to shutdown yazısı çıktı. Telefonum redmi 5 plus oldugunu fark ettim. Telefon FASTBOOT moduna geçiyor...
ölüm yok diyen arkadaş kaçtı
1623417101
the system has been destroyed
press power button to shutdown
1623417147
mi5 plus telefonum vardı twrp yükledim herşey başarılı idi ama filmin sonunda
ekranda bu yazı çıktı
the system has been destroyed
press power button to shutdown
varmı aceba...