Mühendüstri kullanıcısının son içeriği

1. Mühendüstri

Soru F2 Pro hâlâ daha alınabilir mi ?

Forumda gözüme çarpan Flex kablosu, şarj alt bordu gibi sorunlar yüzünden cihazı almaktan soğudum. Bu sorunların kesin bir çözümü olsa bile sürekli masraf açmayacağı gibi bir garantisi yok. Bu konuda ne düşünüyorsunuz. Bütçem düşük olduğu için yurt dışı 2.el alıcam.
  2. Mühendüstri

Uygulama Energy Ring - Ön Kamera Kenarında Pil Animasyonu

Energy Ring - General Edition Bu uygulama sayesinde delik ekranlı(İnfınıty - O) telefonların ön kamera etrafında pil durumunu görmenizi ve şarj olurken animasyonla beraber daha estetik görünmesini sağlıyor. Uygulamayı yükledikten sonra ideal kullanım ayarları için: Mıuı pil tasarrufunu...
  3. Mühendüstri

Çözüldü Instagram Pil Tüketimi

Aşağıdaki SS de görüldüğü gibi Instagram pil tüketimi %50 ye yakın bunun bir çözümü var mı ? Cihazım RN 9 Pro(joyeuse) yazılım 11.0.5 EU yazılımı.
  4. Mühendüstri

Yardım VOLTE Problemi

Merhaba Xiaomi severler ve yardımcı olan tüm arkadaşlar.. Cihazımda Global Kararlı 11.0.5 sürümü yüklü. Volte aktif çalışıyor. Birini aradığımda volte araması gerçekleşiyor fakat bana arama geldiğinde VOLTE işareti kayboluyor ve şebeke 3g ye düşüyor, sebebi nedir ? İlgilenen tüm arkadaşlara...
Üst Alt