Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazıma (bootloader kilidim açık) fastboot üzerinden recovery kurma işlemi yaptım twrp için. Ancak işlem sonunda cihaz redmi yazısında bir süre kalıyor ve reset atıyor kendi kendine. Ayrıca Fastboot ve recovery moda geçmiyor her yöntemi uyguladım ancak geçmedi bu nedenden ötürü cihazı...
Ya bunu dile getirdim ancak sanırım denenmedi ekran denendi işlemci üzerinde uğraştılar ya telefoncu servis vs bahsettiğin 2 ihtimali düşünmeyip denememeleri ya işi bilmiyorlar bunu bilmeyen yapmasın bu işi yada biliyorlar bir nedenden söylemiyorlar anlayamadım
Geçmiyor cımbız vs iletken çok materyaller ile denedim tepki dahi yok
1655000422
Denedim meta moda da geçmiyor kısma açma ya basarken aynı anda usb takıyorum mtk com görüyor sonra tekrar gidiyor cihaz kendini resetliyor
1655000764
Bypass denemedim ancak cihaz Fast ooo ce recovery moda geçmiyor...
Merhabalar cihazım yere sert bir düşüş yaşadı daha sonra açtığımda ekranda ışık var ama yazı görüntü herhangi bir şey yoktur yeni ekran denedik yine aynı oldu 3 telefoncu uğraştı yapamadı sorunun en büyüğü neyden kaynaklı ne yapılması gerek bilen yok belkide basit bir işlem belki anakartda...
Cihazıma twrp kurarken yanlış kurdum redmi ekranında kalıyor fastboot ve recovery moduna geçmiyor TESTPOİNT ile edl modda cihazı göstermek istedim ama olmuyor resimli vs yardım edecek var mı
Selamın aleyküm hocam kolay gelsin Cihazım redmi 9 lancelot cihazıma bootloader kilidim açık fastboot üzerinden recovery kurma işlemi yaptım twrp için. Cihaz redmi yazısında bçd süre kalıyor ve reset atıyor kendi kendine ne olduysa ve fastboot ve recovery moda geçmiyor her yöntemi uyguladım...