Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim telefonumda global rom yüklüydü ve ben botloeder kilidini açıp eu ya geçtim fakat bankacılık uygulamaları için globala geçmek istiyorum twrp ekranında yükleme yapmaya çalıştığımda sürekli hata alıyorum global olan romları hep denedim ama malesef yüklenmiyor mi flaş uygulamasını...
ARKADAŞLAR EU ROM YÜKLEDİM TELEFONUMA ŞİMDİ TEKRAR GLOBAL ROM ATMAK İSTİYORUM TWRP DE YÜKLEME YAPMAYA ÇALIŞTIĞIMDA HATA VERİYO AMA EU YU TEKRAR SORUNSUZ YÜKLEYEBİLİYORUM
Selamın aleyküm benim tel mi note 10 lite ve garantili Türkiye ürünü Netflix önceden l1 sertifika sı olarak görünüyordu şuanda l3 acaba neden olabilir çözümü varmıdır
Arkadaşlar bu yüklenen Süper duvar kağıtlarını nasıl geri kaldırabilirim uygulama kaldırma yerinde yok olanları kaldırdım ama Google duvar kağıtlarında hâlâ varlar ve bozuklar o yüzden kaldırmk istiyorum ama yapamadım