Muharrem3452 kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Kameradan galeriye geçiş sorunu devam ediyor. Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. M

Çözüldü Kameradan Galeriye geçiş sorunu sonunda çözüldü.

Yaptım oldu ancak durduruldu hatasını düzelteceğim eu beta kullanıyorum medya depolama yok. Hatayı nasıl düzeltirim ?
  3. M

Rehber Google kamera Versiyon GCam_7.0.009

Geniş açı kullanılabiliyor mu ? Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. M

Yardım VoLTE ve 4.5G sorunu

Forumda çok iyi anlatılmış bir konu var ben telekomda olmama rağmen volte oldu, volte listesinde olan bir telefona takıp aktif etmek yeterli. Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. M

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Hangi sürüm ? Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. M

Soru Miui Mesaj Uygulaması (Apk)

Rom - [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v9.11.7 Beta - v11.0.2.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları bu linkteki betayı takip ediyorum , her hafta güncelleniyor.
  7. M

Soru Miui Mesaj Uygulaması (Apk)

Eu betaya geçtim ben, kafam rahat. Arama ve mesaj miui.
  8. M

Mod Custom Rom İçin GCAM Hatasız APK | GCAM for CUSTOM Roms

Geniş açı çekim var mı ? Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. M

Kardeşim ben her romu denedim, eu beta son çıkanı en iyisi diyebilieim. Eksiklik olarak galeri sıkıntısından başka birşey yok, rootlarsan daha özgür bir rom olur. Örneğin caller theme muazzam bişey. Stabil eu daha sorunlu gibiydi. Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. M

Soru VoWifi modem ayarları

evet arkadaşlar sonunda oldu, yanlış anlaşılmadan dolayı kapalıymış disabled olacakmış :) ben enabled aktif zannediyordum, volte geldi k20 proda ama vowifi işareti yok.(türk telekom)
  11. M

Soru VoWifi modem ayarları

Türk Telekom yapabilen var mı ? Ben volte olan bir telefona hattımı takıp aktif ettim yine de olmadı. (k20 pro) Sonra Turkcell bir hattı telefona(k20pro) takıp volte aktif etmeye çalıştığımda yine hat desteklemiyor diyor.
  12. M

Soru Kılıf satan var mı ?

Spigen kendi sitesinde silikon var Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. M

Eu betadan da geri bildirim yapsak yerine ulaşır mı ? Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. M

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Cumhuriyet Bayramı Tüm Ülkemize Huzur getirsin, Kardeşlik ve Birliktelik bağlarını arttırsın. Ne mutlu Türküm diyene. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt