Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda çok iyi anlatılmış bir konu var ben telekomda olmama rağmen volte oldu, volte listesinde olan bir telefona takıp aktif etmek yeterli.
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rom - [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v9.11.7 Beta - v11.0.2.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları bu linkteki betayı takip ediyorum , her hafta güncelleniyor.
Kardeşim ben her romu denedim, eu beta son çıkanı en iyisi diyebilieim. Eksiklik olarak galeri sıkıntısından başka birşey yok, rootlarsan daha özgür bir rom olur. Örneğin caller theme muazzam bişey. Stabil eu daha sorunlu gibiydi.
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet arkadaşlar sonunda oldu, yanlış anlaşılmadan dolayı kapalıymış disabled olacakmış :) ben enabled aktif zannediyordum, volte geldi k20 proda ama vowifi işareti yok.(türk telekom)
Türk Telekom yapabilen var mı ? Ben volte olan bir telefona hattımı takıp aktif ettim yine de olmadı. (k20 pro)
Sonra Turkcell bir hattı telefona(k20pro) takıp volte aktif etmeye çalıştığımda yine hat desteklemiyor diyor.
Cumhuriyet Bayramı Tüm Ülkemize Huzur getirsin, Kardeşlik ve Birliktelik bağlarını arttırsın. Ne mutlu Türküm diyene.
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi