muhammetsvl kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Redmi Note 14 Pro Plus Çin versiyon

yani normal olarak globale açılmış cihaz almak daha iyi diye düşünüyorum
  2. M

ben note 13 serisi ile karşılaşmıştım ama yine de bilgilendirme için teşekkürler
  3. M

note 13 serisinde yaşanan bir sürüm sorunu belirli bir sürüm atılır ve cihaz o sürümden sonra güncelleme almaz mi hesabı ile kayıt yapılıp bootloader açılıp orijinal sürüm yüklenince çözülür ama note 14 serisinde herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum aktif olarak pro versiyonu kullanıyorum ama...
  4. M

Yardım Mi 12 Pro HyperOS 2 güncelleme

Hocam "MemeOS Enhancer" uygulaması üzerinde alınacak gücellemeye bir tarih veriyor bu tarih tahmini mi yoksa gerçek anlamda o tarihte mi alıyor cihazlar
  5. M

Oyun Grand Theft Auto : San Andreas Android 90/120 FPS Unlock [MOD, APK]

Hocam konu için teşekkürler. Ayrıca sormak istediğim bir durum daha var mesela bu eski oyunları asphalt5,modern combat 2,3 gibi oyunları yüksek modele nasıl remake yapıyorlar bilgi verme şansınız var mı ?
  6. M

Yardım Redmi Note 10s IMEI Gitmeden Güncelleme

note 8 snapdragon kullanıyor hocam onlarda twrp custom rom işi daha basit o yüzden H.kadioglu hocamın dediği gibi uygulayın
  7. M

Yardım Redmi 13C HyperOs 2 güncellemesi

Yani tam emin değilim ui için fakat başlatıcı için denemiştim animasyonu için apk sorunsuz yüklendi ama bazı hatalara sebebiyet verdi istikrarlı çalışacağını düşünmüyorum
  8. M

Custom romda da olur fakat sizin cihaz mtk işlemcili olduğu için bootloader açıp boot.img dosyasını magisk ile yamalayıp,root atıp modül kurmanız daha sağlıklı olur ayrıca modül konusunu internet üzerinden araştırın böyle bir zahmete girecekseniz dosyanın varolduğundan emin olun modül hakkında...
  9. M

Animasyonlarına kadar modelden modele işlemci türünden fark yaratıyor o yüzden elden gelen bir durum yok geliş şekli öyle
  10. M

Yardım Redmi Pad Pro Kasıyo

Uygulama optimizasyonu hepsi için geçerli büyük ihtimalle önbellek,data vb vb ondan kaynaklı sanırım
  11. M

https://forum.miuiturkiye.net/konu/android-sistem-ve-pil-optimizasyonu-android-7-13.114043/ Şu konuya göz atarsan sevinirim anlatmak istediğim burada mevcut
  12. M

hiç hard format denedin mi acaba sıfır bir cihazın hyper os sürümünde alışması da sürer bi hafta falan mesela benim cihaz da yeni ve yaklaşık bir haftadır kullanıyorum yeni yeni takılmalar gitti bu diğer konu da mevcut olan pil ve optimize ile alakalı
  13. M

Yardım Fps Gostergesı Nasıl Acabılırım

fps de bir nevi sistem izlemesi olduğundan rootsuz olmaz çok önemli değilse cihaz temiz kalsın root falan yormayın kendinizi
  14. M

Yardım Fps Gostergesı Nasıl Acabılırım

sanırım root olmadan olmuyor ya doğru gösteren power monitör olmaması ilginç
  15. M

Yardım Galerideki resimleri bilgisayara nasıl aktarabilirim?

google fotoğraflar üzerinden yedekli olabilir komple indirilmesi gerekiyor
Üst Alt