Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
note 13 serisinde yaşanan bir sürüm sorunu belirli bir sürüm atılır ve cihaz o sürümden sonra güncelleme almaz mi hesabı ile kayıt yapılıp bootloader açılıp orijinal sürüm yüklenince çözülür ama note 14 serisinde herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum aktif olarak pro versiyonu kullanıyorum ama...
Hocam "MemeOS Enhancer" uygulaması üzerinde alınacak gücellemeye bir tarih veriyor bu tarih tahmini mi yoksa gerçek anlamda o tarihte mi alıyor cihazlar
Hocam konu için teşekkürler.
Ayrıca sormak istediğim bir durum daha var mesela bu eski oyunları asphalt5,modern combat 2,3 gibi oyunları yüksek modele nasıl remake yapıyorlar bilgi verme şansınız var mı ?
Yani tam emin değilim ui için fakat başlatıcı için denemiştim animasyonu için apk sorunsuz yüklendi ama bazı hatalara sebebiyet verdi istikrarlı çalışacağını düşünmüyorum
Custom romda da olur fakat sizin cihaz mtk işlemcili olduğu için bootloader açıp boot.img dosyasını magisk ile yamalayıp,root atıp modül kurmanız daha sağlıklı olur ayrıca modül konusunu internet üzerinden araştırın böyle bir zahmete girecekseniz dosyanın varolduğundan emin olun modül hakkında...
https://forum.miuiturkiye.net/konu/android-sistem-ve-pil-optimizasyonu-android-7-13.114043/
Şu konuya göz atarsan sevinirim anlatmak istediğim burada mevcut
hiç hard format denedin mi acaba sıfır bir cihazın hyper os sürümünde alışması da sürer bi hafta falan mesela benim cihaz da yeni ve yaklaşık bir haftadır kullanıyorum yeni yeni takılmalar gitti bu diğer konu da mevcut olan pil ve optimize ile alakalı