muhammetseval kullanıcısının son içeriği

1. muhammetseval

Yardım 13 pro emerald sorunu hk.

son sürüm mi unlock indirin uygulamayı açın sağ üst köşede üç çizgiye tıklayın ikinci seçenek driver yüklüyor fastboot moda alıp install deyin sonra cmd ile fastboot devices yapıp checkleyin hallolur ben böyle çözüyorum driver sorununu
  2. muhammetseval

Çözüldü Note 13 pro+ 5G HyperOS 1.0.1.0 Güncelleme almıyor?

Hocam bu cihazın chipset mediatek diye mi böyle rahat yapılıyor
  3. muhammetseval

Yardım Redmi Note 13 Pro 5G

Hata verdi ben de kapattım bir daha denemedim uğraşa değmez gibi ya şu an şebeke nfc sorunsuz gidiyor bozmamak lazım
  4. muhammetseval

Şimdi onu deneyeceğim india rom ama hyper os 1 olarak deneme yapacağım
  5. muhammetseval

Global ama hocam bu şebeke gitti demiştiniz rom seçip kurma yapmayalım mı
  6. muhammetseval

Rahat 15 20 defa tıklamışımdır hocam tepki sıfır algılamıyor 1764273762 hocam v3.2 sürümünü kurunca güncelleme buldu şimdi bunu indirip aynı adımları takip ediyorum
  7. muhammetseval

hocam asistan modunda açıyorum cihazı hatta ekran da kablo bağlı görünüyor ama uygulama böyle
  8. muhammetseval

İşte hocam r flash kısmında tıklamama rağmen güncellemeyi göstermiyor orada takılı kaldım
  9. muhammetseval

Hocam uygulama cihazı tanımlamıyor fastboot kontrolü yaptım görüyor adb görüyor hata ayıklama açık ama uygulama tanımıyor
  10. muhammetseval

Teşekkürler şu an deniyorum geliştiriciyi açtım konuya gidip videosunu da atmış arkadaş ona bakarak ayarlayıp buraya not düşeceğim saygılar
  11. muhammetseval

Teşekkür ederim tekrardan kesin olarak çalışıyorsa hyper os 2 deneyeceğim şu şarj etme sorunu çözülse yeterli benim için yoksa normal mevcut sürüm de iş yapıyor
  12. muhammetseval

Ya bir de 67watt şarj kullanıyorum olması gerektiğinden yavaş şarj ediyor ama 45 watt type c bağlantılı şarj kullanınca daha iyi şarj ediyor halbuki şarj aletim de orijinal sorunsuz çalışıyor yazılımsal olabilir diye düşünüyorum ve geriye dönük miui 14 e geçiş de yapılabiliyor mu
  13. muhammetseval

Hocam o zaman direkt hindistan son romu kursam sorun çıkar mı bu şekilde şebeke gitmemesi için NFC şu an çalışıyor ama çok da önemli değil benim için şebeke stabil olsun yeterli
  14. muhammetseval

Herkese iyi forumlar dilerim. Sunucu kayıtlı aldığım sorunsuz sıkıntısız çalışan 13 Pro 5G cihazıma Hyper OS 2 kurmak ve güncelleme almak istiyorum buna ek olarak bootloader kapalı IMEI işlemi yapılmadı cihaz daha yeni 3-4 günlük falan yardımcı olabilecek saygıdeğer arkadaş varsa bilgi paylaşımı...
Üst Alt