Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
son sürüm mi unlock indirin uygulamayı açın sağ üst köşede üç çizgiye tıklayın ikinci seçenek driver yüklüyor fastboot moda alıp install deyin sonra cmd ile fastboot devices yapıp checkleyin hallolur ben böyle çözüyorum driver sorununu
Rahat 15 20 defa tıklamışımdır hocam tepki sıfır algılamıyor
1764273762
hocam v3.2 sürümünü kurunca güncelleme buldu şimdi bunu indirip aynı adımları takip ediyorum
Teşekkür ederim tekrardan kesin olarak çalışıyorsa hyper os 2 deneyeceğim şu şarj etme sorunu çözülse yeterli benim için yoksa normal mevcut sürüm de iş yapıyor
Ya bir de 67watt şarj kullanıyorum olması gerektiğinden yavaş şarj ediyor ama 45 watt type c bağlantılı şarj kullanınca daha iyi şarj ediyor halbuki şarj aletim de orijinal sorunsuz çalışıyor yazılımsal olabilir diye düşünüyorum ve geriye dönük miui 14 e geçiş de yapılabiliyor mu
Hocam o zaman direkt hindistan son romu kursam sorun çıkar mı bu şekilde şebeke gitmemesi için NFC şu an çalışıyor ama çok da önemli değil benim için şebeke stabil olsun yeterli
Herkese iyi forumlar dilerim.
Sunucu kayıtlı aldığım sorunsuz sıkıntısız çalışan 13 Pro 5G cihazıma Hyper OS 2 kurmak ve güncelleme almak istiyorum buna ek olarak bootloader kapalı IMEI işlemi yapılmadı cihaz daha yeni 3-4 günlük falan yardımcı olabilecek saygıdeğer arkadaş varsa bilgi paylaşımı...