Muhammetbngl kullanıcısının son içeriği

1. Muhammetbngl

Yardım Xiaomi mi6 twrp sıfırlama

Arkadaşlar merhaba xiaomi mi 6 cihazımda miu12 eu rom kurulu cihazı kardeşime vereceğim için telefonu sıfırlamak istiyorum ama telefonun ayarlarında fabrika ayarlarına sıfırla dediğimde twrp menüsü çıkıyor yapacağım şey rom yüklemek değil sadece sıfırlayıp kardeşime vermek istiyorum nasıl...
  2. Muhammetbngl

Yardım Farklı Roma geçmek

Arkadaşlar hayatımda ilk defa root rom işine girip mi6 cihazıma MIUI 12 eu rom yükledim yanlız çok pil tüketiyor ve ısınma oluyor farklı Roma geçmek istiyorum sorum şöyle farklı rom yüklediğimde cihaz yine sıfırlanırmı ve nasıl yüklerim
  3. Muhammetbngl

Yardım Root vs bankacılık

Arkadaşlar geçen hafta cihazımı magiskten rootlayıp MIUI 12 eu rom yükledim sorum şu rootladıktan sonra bankacılık uygulamalarını açtığımda cihaz rootlu güvenlik yok yapacağınız her işlemde sorumluluk size aittir diye bir ibare yer alıyor haliyle bu cümle insanı korkutuyor biraz nedir bu durum...
  4. Muhammetbngl

Yardım Xiaomi mi 6 ısınma

Arkadaşlar merhaba Xiaomi mi 6 kullanıyorum cihaz aşırı ısınmaya başladı şuan bile ellerimdeki sıcaklığı hissedebiliyorum şarj çabuk bitmeye başladı günde 2 kere şarj etmek zorunda kalıyorum artık sorun nedir yaşayanlar varmı rom ve root yok pek anlamam o konulardan global sürüm acaba bundan...
  5. Muhammetbngl

Yardım Mi6 MIUI 12 güncelleme

Arkadaşlar öncelikle merhaba mi6 global kullanıyorum yani root vs birşey yok 19 Mayıs MIUI 12 dağıtılmaya başlanıcak diyorlar bu cihaza güncelleme otomatik gelecekmi yoksa yükleme mi yapmam gerekecek anlamadım Xiaomi ye yeni yeni alışmaya başlıyorum sizin icin basit bir konu olabilir ama benim...
  6. Muhammetbngl

Soru Mi 6 şarj aleti

Arkadaşlar öncelikle hayırlı sahurlar Xiaomi mi 6 kullanıyorum şarj aleti bozuldu alttaki ürünü almayı düşünüyorum ama Qc 4.0 olması kafamı karıştırdı birde type c çıkışlı mi6 desteklermi şarj aleti önerilerinede açığım...
  7. Muhammetbngl

Soru Xiaomi mi 6 MIUI 12 alacakmı

Arkadaşlar yeni listeler açıklandı fakat bazıları alacak derken bazı siteler almayacak diyor nedir durum mi 6 güncelleme yi alacakmı?
Üst Alt