muhammetay811 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım deseni unuttum nasıl twrp yüklenir

çalıntı cihazı bulan adam fotoğrafları ne yapsın cihazı sıfırlayıp kullanır zaten veya başka türlü değerlendirir. ben aile fotoğraflarımı kaybetmek istemediğim için buraya yazdım. yine de teşekkür ederim.
  2. M

twrp yüklemeyi başardım ama malesef twrp girince yine desen istiyor 1690219093 başka bir fikriniz varmı acaba
  3. M

merhaba dostlar gününüz güzel olsun. mi 11 ultra sahibiyim botloader kilidi açık ama forumu ne kadar araştırsamda twrp yükleyemedim verileri kaybetmeden nasıl deseni kaldırabilirim yada twrp ile anlatımlar mevcut twrp nasıl yükleyebilirim
  4. M

Yardım Arama sonrası Bluetooth sorunu

Merhabalar, mi 11 ultra global 13.0.6 sürümü kullanıyorum. Bluetooth ile arabaya yada kablosuz kulaklığa bağlanıp sorunsuz şekilde müzik dinliyorum. Arama geldiğinde konuşuyorum da fakat görüşme bittikten sonra ne yaparsam yapayım müzik çalmaya devam etmiyor. Bluetooth aç kapa yeniden bağlan...
  5. M

Yardım Bluetooth arama sonrası kesik kesik müzik sesi

Merhabalar herkese iyi günler dilerim. Megane 4 aracıma Bluetooth ile bağlandığımda müzik dinlerken herhangi bir sorun yok fakat arama gelip görüşme bittikten sonra müzik kesik kesik çalmaya başlıyor. Aracı yeniden çalıştırana kadar düzelmiyor. Önceki kullandığım oppo telefonumda böyle bir sorun...
Üst Alt