muhammet79 kullanıcısının son içeriği

1. M

Rehber vbmeta - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada

Merhaba benim cihazım da fastboot modunda kaldı kendi mi recovery modunda reboot sistem diyorum başlatıyorum açılırken tekrar kapanıyor fastboot modunda tgz room yükledim defalarca düzelmedi ve sanırım room yüklerken de clean al seçeneğine getirmedim botloder kilitlendi cihazım açılmıyor ne...
  2. M

Yardım Mi 10T pro cihazım açılıp kapanıyor

Android setup isn't responding uyarısı geliyor ve kapanıyor 1612872445 Evet NV data is corrupted yazıyor
  3. M

Yok üstadım yazılımsal daha önce twrp üzerinden enguncel 12 .18 Eea yazılım yüklemiştim ama fatboot üzerinden yükleme dosyasını bulamadığım için o sürüme flash atamıyorum düşük sürümleri flashliyorum lakin oda açılmadan maun menüye geri atıyor
  4. M

Merhaba benim mi 10 t pro cihazım açılmadan kapaniyor sonra tekrar açılır gibi yapıp tekrar kapanıyor recovery moduna düşüyor yazılımsal bı sorunum var mı flash ile fastboot modunda flash da attım ama duzeltemedim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Üst Alt