Muhammet33 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım İnfinix zero 8 android 10 TWRP recovery

Cümleten selamın Aleyküm Hocalarım nereye yazacağımı bilemedim yanlış foruma açtıysam konuyu affola infinix zero 8 android 10 cihaza TWRP recovery yi atıp rootlayabilir miyim yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim
  2. M

Yardım red mi note 8 pro mi flaş rom yüklerken bootloader kilitlendi

Cümleten iyi forumlar cihazıma mi flash oracılığı ile rom yüklerken CLEAN ALL AND LOCK seçeneği işaretli kalmış ve cihazım kitlendi geri açabilir miyim ?
  3. M

Yardım Red mi note 8 pro orangefox recovery

Cümleten iyi forumlar red mi note 8 pro orangefox recovery i destekliyor mu yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim ?
  4. M

Yardım red mi note 8 pro ya orange fox u nasıl yükleyebilirim

Cümleten selamın Aleyküm red mi note 8 pro android 10 global 12.0.6.0 cihazıma orange fox u yükleyip nasıl root atabilirim yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkür ederim.
  5. M

Yardım red mi note 8 pro rom değişikliği sonrası bootloader kilidi sorunu ?

Herkese iyi forumlar cihazım doedex romdan.Miui global 12.0.6.0 kararlı romuna geçiş yaptım ancak daha önce yüklü twrp silindi ben de yeni twrp yükleyip cihazı sorunsuz bi şekilde rootladım. geliştirici seçeneklere girince cihazın bootloader kilidinin kitlenmiş olduğunu gördüm telefonu geri...
  6. M

Çözüldü Red mi note 8 pro twrp haricinde rootlanabilir mi ?

Cümleten iyi forumlar red mi note 8 pro cihaza twrp haricinde root işlemi yapılabilir mi ?
  7. M

Yardım magisk manager safetynet API hatası

Bu sorunu nasıl çözebirim yardımcı olur musunuz
  8. M

Yardım xiomi note 8 pro acılmıyor

Herkese iyi günler.. Red mi note 8 pro global yurtdısı android 10 cıhazımda twrp ve root vardı. Cihazdan rootu kaldırmak icin TWRP moduna alıp unroot yaptıktan sonra cihazım acılırken ekrana acılıs logosu gelip tekrar lapanıyor ve sureklı devam ediyor sarj bitinceye kadar twrp moduna alıp...
  9. M

Yardım Red mi note 8 pro bootloader kilidi

Cümleten iyi forumlar. Cihazımı sıfır aldım yurtdışı global Note 8 pro. Cihaza IMEI atmak ve sonrasında rootlamak için bootlader kilidi açmak istedim 4 defa süre uzattı her açmaya çalışmam da 1 hafta süre verdi hiç bı şekilde telefonun Mi hesabından çıkış yapmadım veya herhangi bi güncelleme...
  10. M

Yardım Note 8 pro Bootlader kilidi

Arkadaşlar cihazım yurtdışı ve global IMEI atılması için bootlader kilidini açılması gerekiyormuş telefoncuya gittim ve işlemleri yaptı 1 hafta süre verdi geri gittiğimde tekrar baktık ve 80 saat süre verdi herhangi bi güncelleme almadım mı hesabından da giriş çıkış yapmadım bekledim tekrar...
Üst Alt