Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cümleten iyi forumlar cihazıma mi flash oracılığı ile rom yüklerken CLEAN ALL AND LOCK seçeneği işaretli kalmış ve cihazım kitlendi geri açabilir miyim ?
Cümleten selamın Aleyküm red mi note 8 pro android 10 global 12.0.6.0 cihazıma orange fox u yükleyip nasıl root atabilirim yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkür ederim.
Herkese iyi forumlar cihazım doedex romdan.Miui global 12.0.6.0 kararlı romuna geçiş yaptım ancak daha önce yüklü twrp silindi ben de yeni twrp yükleyip cihazı sorunsuz bi şekilde rootladım. geliştirici seçeneklere girince cihazın bootloader kilidinin kitlenmiş olduğunu gördüm telefonu geri...
Herkese iyi günler.. Red mi note 8 pro global yurtdısı android 10 cıhazımda twrp ve root vardı. Cihazdan rootu kaldırmak icin TWRP moduna alıp unroot yaptıktan sonra cihazım acılırken ekrana acılıs logosu gelip tekrar lapanıyor ve sureklı devam ediyor sarj bitinceye kadar twrp moduna alıp...
Cümleten iyi forumlar. Cihazımı sıfır aldım yurtdışı global Note 8 pro. Cihaza IMEI atmak ve sonrasında rootlamak için bootlader kilidi açmak istedim 4 defa süre uzattı her açmaya çalışmam da 1 hafta süre verdi hiç bı şekilde telefonun Mi hesabından çıkış yapmadım veya herhangi bi güncelleme...
Arkadaşlar cihazım yurtdışı ve global IMEI atılması için bootlader kilidini açılması gerekiyormuş telefoncuya gittim ve işlemleri yaptı 1 hafta süre verdi geri gittiğimde tekrar baktık ve 80 saat süre verdi herhangi bi güncelleme almadım mı hesabından da giriş çıkış yapmadım bekledim tekrar...