Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a arkadaşlar telefonumu android 9dan 10 geçirmeyi düşünüyorum telefon içindeki sonradan yüklediğim programlar oyunları nasıl yedekleyebilirim twrp den olurmu yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
S.a arkadaşlar mi 8 se için sorunsuz android Q rom varmı bildiğiniz bu telefon iyice soğuttu gerçekten sorunsuz hiç bir romunu bulamıyorum hepsinin illaki bir sıkıntısı var android 9 da kaldım bu yüzden
S.a arkadaşlar telefonum mi8se telefonuma stabil android Q yükledim fakat galeri sorununa çözüm bulamadım başka sıkıntılarıda varmiydi bilmiyorum fakat eski sürüme geçtim biz Xiaomi kullanıcıları olarak android Q kullanamayacak miyiz bunların bir çözümü yokmu bir yerde okudum sisteme bir dosya...
Arkadaşlar miromm 9.12.12 güncellemesini yaptıktan sonra kamera portre modu yesil ekran hatası veriyor ve yakınlık sensörü çalışmıyor modem dosyasını flasladiktan sonra bunun bir çözümü varmidir
1576566984
Arkadaşlar miromm 9.12.12 güncellemesini yaptıktan sonra kamera portre modu yesil ekran...
Arkadaşlar gray999 v10 teması var resmi not 7 tema programında var ama mi8se tema programında bulamadım tema çok hoş bu temayı bulmamda yardımcı olabilirseniz sevinirim...
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var müzik çalarda dosyalarimi göremiyorum müzik çalar ayarlar görüntülenecek dosya boş gorunuyo ne yapabilirim bu sorunun çözümü için