muhammet26 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım mi 8se Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 hatası

S.a Arkadaslar telefonuma backup atarken telefon kapandı suan hıcbır tepkı vermıyor yardımcımlarınızı bekliyorum suan telefon kullanılamaz halde
  2. M

Soru Pixselexperience

Arkadaşlar pixselexperience indirme sitesi nedir
  3. M

Yardım Program yedekleme

S.a arkadaşlar telefonumu android 9dan 10 geçirmeyi düşünüyorum telefon içindeki sonradan yüklediğim programlar oyunları nasıl yedekleyebilirim twrp den olurmu yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  4. M

Çözüldü Android Q

S.a arkadaşlar mi 8 se için sorunsuz android Q rom varmı bildiğiniz bu telefon iyice soğuttu gerçekten sorunsuz hiç bir romunu bulamıyorum hepsinin illaki bir sıkıntısı var android 9 da kaldım bu yüzden
  5. M

Yardım Android Q sıkıntıları

S.a arkadaşlar telefonum mi8se telefonuma stabil android Q yükledim fakat galeri sorununa çözüm bulamadım başka sıkıntılarıda varmiydi bilmiyorum fakat eski sürüme geçtim biz Xiaomi kullanıcıları olarak android Q kullanamayacak miyiz bunların bir çözümü yokmu bir yerde okudum sisteme bir dosya...
  6. M

Yardım Yakınlık sensörü hatası ve kamera portre modu yeşil ekran

Arkadaşlar miromm 9.12.12 güncellemesini yaptıktan sonra kamera portre modu yesil ekran hatası veriyor ve yakınlık sensörü çalışmıyor modem dosyasını flasladiktan sonra bunun bir çözümü varmidir 1576566984 Arkadaşlar miromm 9.12.12 güncellemesini yaptıktan sonra kamera portre modu yesil ekran...
  7. M

Tema gray999 v10

Arkadaşlar gray999 v10 teması var resmi not 7 tema programında var ama mi8se tema programında bulamadım tema çok hoş bu temayı bulmamda yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  8. M

Yardım Müzik calar

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var müzik çalarda dosyalarimi göremiyorum müzik çalar ayarlar görüntülenecek dosya boş gorunuyo ne yapabilirim bu sorunun çözümü için
  9. M

Yardım Ekran yansitma

S.a arkadaşlar telefonum mi 8se kullandığım rom miroom 9.10.10 ekran yansıtma çalışmıyor tvmi bulamıyor varmıdır bir ayarı
  10. M

Yardım Facebook İçin özellik guncellemesi

Tmm kardeş çok teşekkür ederim deneyeyim inş benim sorunumda çözülür can sıkmaya başladı artık bu güncelleme işi
  11. M

Çözümünü bulamadım ins bı bulan olur..
  12. M

S.a arkadaşlar telefonum mi8se durmadan telefonum Facebook için ozellik güncellemesi yapıyor bu sorunla karşılaşan oldumu veya çözümünü bilen varmi
  13. M

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

Arkadaşlar güncellemeyi otomatik yaptığımızda mi8se modem dosyası flaslama yapmamız gerekecekmi yine
  14. M

Çözüldü Güncelleme hata

Zip signature kapattıktan sonra sorunsuz güncellemeyi yaptı yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim arkadaslar
  15. M

Çözüldü Güncelleme hata

Tiki kaldirip deniyeyim yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaslar
Üst Alt