muhammet063 kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom Rom hakkında yardım mi8 se

Merhaba hocalarım mi 8se cihazım Mi rom 11.0.3 stabil kurulu cihazda wifi kesilme soru yaşıyorum bazen bağlanmıyor bu romu pek begenmedim başka rom yüklemek istiyorum batarya konusunda bana hangi romu tavsiye edersiniz twrp olarak 3.3.0-0423 kurulu mi kilidi acik
  2. M

Yardım mi 8se rom önerisi verebilir misiniz

merhabalar arkadaşlar benim mi8se cihazım var mi 12.1 eu 20.9.4 sürümü yükledim ve cihaz bazen kasamaya başladı cihaz çok güzel daha önceden mi 11 kullanırken çok iyiydi bu cihaza hangi romu kurmamı tavsiye edersiniz cihazın daha iyi çalışması için
  3. M

Yardım Mi kilidi kapalı ve sıfırlanmış cihaz

Merhaba arkadaşlar elimde bir poco X3 NFC cihaz var cihaz mi kilidi kapalı ve sıfırlanmış durumda açılmıyor açılışta direk mi şifresi istiyor. Teknik bilgim biraz var bu cihazı nasıl canlandırabilirim tekrar yardımcı olur musunuz
  4. M

Yardım Mİ 8SE Magisk kurulumu

merhaba arkadaşlar; benim cihazım mi 8se, twrp 0423 yüklü buna magisk nasıl yüklerim yardımcı olurmusunuz?
  5. M

Yardım Xiaomi mi 8 SE üst kamera çalışıyormu

aynı sorun bendede var
  6. M

Yardım redmi note4

peki ne yapmamı tavsiye edersiniz mi kilidi açmadan rotlu hiç birşey kullanamıyorum
  7. M

Yardım redmi note4

Sıfır diye almıstım ama galiba ikinci el veya daha önce hesap eklenmiş
  8. M

Yardım redmi note4

benim bir sorunum var cihazda mi kilidi açmak istiyorum bütün yapılması gerekenleri yapıyorum ama geliştirici seçeneklerde mi kilit açma durumunda hesap eklenmiyor "eklenemedi 20091 hatası" veriyor sürekli bunun çözümünü çok aradım ama hiç bir yerde bulamadım geliştirici rom attım vpn denedim...
  9. M

Yardım Redmi 4 telefon kapandı hiç bir şekilde açılmıyor

merhaba arkadaşlar bendede aynı sorun var yardımcı olurmusunuz nasıl çözdünüz
  10. M

Yardım Redmi Note 4X Snapdragon Global sürüm kilit açma ve haftalık rom yükleme

hocam sorununuz çözüldümü aynı sorunu bende yasıyorum nasıl çözdünüz
  11. M

Yardım (ÇÖZÜLDÜ)Bl kilidi açarken hata alıyorum

merhabalar hocam konuyu biraz hortlatıcam ama bende aynı hatayı alıyorum hesap ekleme kısmında hangi vpn kullanabilirim
  12. M

Yardım Botloader kilidi açmak

onuda denedim yine aynı son çare çin romu atıp deneyecegim çin romunu nerden bulabilirim
  13. M

Yardım Botloader kilidi açmak

Hocam orda denileni yapıyorum zaten ama dediğim yerde takılıp kalıyor doğrulanamadi bir veya iki dakika sonra tekrar deneyin diyor sürekli çin romu atıp denemeyi düşünüyorum redmi note 4 için çin romu nerden atabilirim Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. M

Rehber Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

Mi Kilit Açma durumu"na girip "Hesap ve cihaz ekle" ye dokunun cihazınızı unlock için ekleyin. Ben bu işlemi gecemiyorum sürekli doğrulanamadi bir veya iki dakika sonra tekrar deneyin uyarısı veriyor ne yapmam lazım Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. M

Recovery Redmi Note 4/4x (Mido) Twrp 3.2.3-0

Botloader kilidi açma yardım eder misiniz sürekli doğrulanamadi bir veya iki dakika bekleyip tekrar deneyin yazıyor mi kilit açma durumunda hesap eklerken bu hatayı veriyor Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt