MUHAMMET TEOMAN kullanıcısının son içeriği

1. MUHAMMET TEOMAN

Yardım Poco 3x pro imei

Merhaba poco 3x pro aldım 1 yıl önce yurt dışından ve Türkiye de 4 ay kayıt süresi uzatım ve kasım ayında kapanacak ama ben yurt dışı Macaristana gidicem yani kayıt yapmadan yurt dışında kullanabilir miyim orda imei açılır mı Macaristan da
  2. MUHAMMET TEOMAN

Yardım Note 8 Pro Twrp Sorunu

Konu silinmiştir.
  3. MUHAMMET TEOMAN

Yardım Note 8 pro

Note 8 pro kapandı açılmıyor
  4. MUHAMMET TEOMAN

Yardım Mi note 10 imei

Merhaba mi note 10 için imei kaydı nasıl yapalır elimde imei var ama nasıl telefona atıcam bilmiyorum
  5. MUHAMMET TEOMAN

Yardım Ekrandaki buhar veya gitmeyen iz

Telefonum ekranında bir iz belirdi ne yaparsam yapayım gitmiyor sanki yağlı bir yüzey gibi birşey ne yaptıysam olmuyor bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim ekteki fotoğraf da ki gibi ekranda su varken Beli oluyor veya parmağımla dokununca beli oluyor
  6. MUHAMMET TEOMAN

Rom Android 10

Merhaba mi note 10 için Android 10 yükleme nasıl olucak kendimiz yükleyebiliyormuyuz yoksa kendisi mi geliyor
  7. MUHAMMET TEOMAN

Rom Mi note 10 için perfonmasn olarak en iyi mirrom hangisi

Merhabalar benim araştırmalarıma miroom çok güzel bir roommuş bende aşırı pubg oynayan biriyim ve şuan ki roomum çok kasıyor hangi mirromu tavsiye edersiniz cihazım için
  8. MUHAMMET TEOMAN

Rom Mi note 10 ısınma

Lütfen yardım edin mi note 10 kullanıyorum fakat aşırı ısınıyor elimi yakacak derecede ne yapmalıyım bilmiyorum başkalarında da oluyor mu nasıl çözerim
  9. MUHAMMET TEOMAN

Yardım Mi note 10 aşırı derecede ısınıyor yardım

Lütfen destek olun mi note 10 kullanıyorum fakat aşırı ısınıyor elimi yakacak derecede ne yapmalıyım arkasına buz bağlasam çözülür mü ve başkalarında da oluyor mu acaba lütfen yardım edin
  10. MUHAMMET TEOMAN

Yardım Mi note 10 aşırı ısınması

Mi note 10 kullanıyorum fakat aşırı ısınıyor elimi yakacak derecede
  11. MUHAMMET TEOMAN

Yardım Mi note 10

Mi note 10 kullanıyorum arkada iki flaş var bir normal birde loş flaş var ikisini aynı anda nasıl yakarız
  12. MUHAMMET TEOMAN

Soru Mi9t kullanıcı yorumu?

Mi9T nin o kızaklı kamerası ne kadar sürede bozuluyor
Üst Alt