Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba poco 3x pro aldım 1 yıl önce yurt dışından ve Türkiye de 4 ay kayıt süresi uzatım ve kasım ayında kapanacak ama ben yurt dışı Macaristana gidicem yani kayıt yapmadan yurt dışında kullanabilir miyim orda imei açılır mı Macaristan da
Telefonum ekranında bir iz belirdi ne yaparsam yapayım gitmiyor sanki yağlı bir yüzey gibi birşey ne yaptıysam olmuyor bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim ekteki fotoğraf da ki gibi ekranda su varken Beli oluyor veya parmağımla dokununca beli oluyor
Merhabalar benim araştırmalarıma miroom çok güzel bir roommuş bende aşırı pubg oynayan biriyim ve şuan ki roomum çok kasıyor hangi mirromu tavsiye edersiniz cihazım için
Lütfen yardım edin mi note 10 kullanıyorum fakat aşırı ısınıyor elimi yakacak derecede ne yapmalıyım bilmiyorum başkalarında da oluyor mu nasıl çözerim
Lütfen destek olun mi note 10 kullanıyorum fakat aşırı ısınıyor elimi yakacak derecede ne yapmalıyım arkasına buz bağlasam çözülür mü ve başkalarında da oluyor mu acaba lütfen yardım edin