muhammedkaya kullanıcısının son içeriği

1. muhammedkaya

Yardım Android Auto Sorun hk.

Merhaba sorunu nasıl çözdüğünüzü yazabilir misiniz
  2. muhammedkaya

Haber [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım

pocof4 bir türlü yapamadım mecbur yetkili hesaba birazcık bayılıcaz
  3. muhammedkaya

Recovery Mi 9T Pro - K20 Pro Recovery Kurulumları (Twrp- Orange Fox vb.)

hocam bu telefonu fastboot moddan nasıl cıkarabilirim kapatmak istiyorum baska zaman uğraşacağım kapanmıyor da hep fastboota atıyor komut var mı nasıl kapabilirim basılı tutunca da hep açılıyor
  4. muhammedkaya

Rehber Mi 9 T PRO (Orjinal) Fastboot Rom Yükleme

hocam ne yaptıysam bu error veriyor :( sağol bu saatte yardımın için
  5. muhammedkaya

Rehber Mi 9 T PRO (Orjinal) Fastboot Rom Yükleme

hocam linkteki rom dosyası aşırı yavaş iniyor upload etme şansınız var mı farklı bir yere
  6. muhammedkaya

miui 12 suan açılmadıgı icin de net hatırlamıyorum son güncelleme sürümünü ama 12
  7. muhammedkaya

sorunu çözdüm gibi aygıt yöneticisinden android olan aygıtı aygıt güncelle seçeneğinden google adb devices olarak sectim yazdı 1719959126 aynen uyguluyorum kapanıp tekrar fastbootta açılıyor twrp acmaya calısınca da fastboot ekranına atıyor
  8. muhammedkaya

hocam driverleri de kurdum böyle kalıyor fastboot modda iken
  9. muhammedkaya

Uygulama Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

biliyorum farkındayım da simdi de hafıza sıkıntım cıktı konu actım bi bakabilme şansınız var mıdır https://forum.miuiturkiye.net/konu/telefon-hafizasi-16gb-oldu.115570/
  10. muhammedkaya

Çözüldü mi 6 telefonun hafızası gitti 128 gb dan 16 gb a düştü.

hocam bende de aynı sıkıntı var 16gb oldu hafıza, recoveryden flashlanabilir dosya var mı mi9 t pro için wipe yapmadan
  11. muhammedkaya

Yardım Telefon hafızası 16GB oldu

Merhabalar, Mi9t Pro cihazımda dün mi flash ile stock rom kuruyordum süre 3 bin saniyeyi de gecince beklemek istemedim kabloyu cıkardım sonra cmd yöntemi ile yüklemeyi yaptım stock rom yüklenmedi, daha önceden acılmayan orange fox recovery kalıcı hale geldi ben de zaten en basından beri...
  12. muhammedkaya

Rehber BootLoader (BL) kapatmadan CMD Komutu ile Orijinal Rom Yükleme (Video)

aynen kurulumu yapmadı ama bu sayede twrpyi görmeyen telfon twrpde acıldı kalıcı olarak hemen RR rom kurdum :D
  13. muhammedkaya

Rehber BootLoader (BL) kapatmadan CMD Komutu ile Orijinal Rom Yükleme (Video)

hocam kurulum yaptı cmd kapandı ama cihaz hala fastbootta
Üst Alt