Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a arkadaşlar. Ben GOOGLE hesabıma erişemiyorum.. Mail adresimi ve şifremi bildiğim halde Eski numarama Güvenlik Kodu gönderiyor fakat eski numaramı komple kapatmıştım.. Nasıl bir yol izleyebilirim acaba? Şimdiden teşekkürler
Merhabalar arkadaslar.. Ben Redmi K60 telefon kullanıyorum bugün itibariyle Kayıt süresi doldu Telefon kapandı. Antalya' veya Kumluca ilçesinde Redmi K60 Direnç kaydı yapabilecek kimse varmı tanıdığı olan.. Yardımcı olur musunuz? şimdiden teşekkürler
Merhabalar arkadaslar.. Ben Redmi K60 telefon kullanıyorum bugün itibariyle Kayıt süresi doldu Telefon kapandı. Antalya' veya Kumluca ilçesinde Redmi K60 Direnç kaydı yapabilecek kimse varmı tanıdığı olan.. Yardımcı olur musunuz? şimdiden teşekkürler
Merhabalar arkadaşlar redmi k60 kullanıyorum.. Genel olarak kamera Video performansından memnun değilim..Özellikle düşük ışıkta Geniş açı kamerası ile çektiğim videolar bulanık ve çamur gibi çıkıyor..EliteRomLite Stabil sürüm kullanıyorum ve Kamera uygulamam 5.0.23 sürümü Leica mod.. Gcam Harici...
kardeşim çok sağolasın REVOS rom kurdum ilk defa duymuştum bu revos romu ama gerçekten de harika bi rommuş stabil ve sorunsuz EU romdan gına gelmişti ikide bi fastbootta klmasından twrp de kalmasından hele şükür
hocam aynı sorun bende de var.. EU 10.3.16stable Yüklüydü telefonumda, EU son sürüm 11.0.2 stableye geçmek istedim TWRP 3.15 yüklü k20 pro cihazımda lakin telefon açılıp kapandıktan sonra TWRPYE ATIYOR.. DİSABLE DM NEDİR NASIL YÜKLENİR.. ÇÖZÜMÜ ONU YÜKLEMEK MİDİR
maalesef yine olmadı hata veriyor dosyalar görüntülenemiyor diye.. sizde teamwiver var mı ücreti mukabilinde yardımcı olsanız uzaktan bağlanıp müsaitseniz.. edl modda rom falan deniliyor ama ben hiç bilmiyorum edl mod
1572097307
C klasörüne romu atıp yükleme yap dediğimde bu şekilde ilerliyor...