Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Mi8 se cihazında miui eu 10.4 9.6.5. kullanıyorum. Android sürümüm 9. Miui 12 ye geçmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Çok teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba arkadaşlar, mi 8 se cihazında, miui 10.4 by miui eu 9.6.5 kullanıyorum. Miui 12'ye nasıl geçebilirim? Yardımcı olacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar, miui eu beta 9.6.5 kullanıyorum ama memnun değilim. Miui 11'e geçmek istiyorum. Güncelleme paketi gibi yükleyebilir miyim telefonu sıfırlamadan?. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba, mi kumandada uydu alıcı için nasıl kumanda ekleyebilirim? Uydu alıcı için seçenek göremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Beyler merhaba, mi 8 se cihazımda miui eu beta 10.4 9.6.5. kullanıyorum. Son zamanlarda güncelleme gelmemeye başladı. Sürümünüz güncel veya miui eu sitesini ziyaret edin yazısı çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Beyler iyi akşamlar, mi8se eu beta kullanıyorum. Resimde gördüğünüz seviyeyi yukarda tutunca hem zil sesi hem mesaj sesleri yükseliyor. Aşağıda tutunca ikisi de düşüyor. Bildirimi düşürmek zil sesini yüksek tutmak istiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler
Beyler merhaba, rootsuz telefonlar için işe yarar uygulamaları yazar mısınız. Oyun da önerebilirsiniz. Çok teşekkür ederim.
Uygulama önerilerim :
Aptoide, blackmart : playdeki ücretli uygulamaları indirebilirsiniz
Youtube wanced : reklamsız ve özellikli youtube
App cloner: ikişer tane hesap...
Beyler merhaba, herkes işe yarayan birkaç uygulama yazabilir mi?
Ben başlıyorum:
Aptoide : Google play'de ücretli olan uygulamaları burdan ücretsiz indirebilirsiniz