muhammeddonder kullanıcısının son içeriği

1. muhammeddonder

Soru Mi8se için Miui12 tabanlı rom önerisi olan?

Mi8 se cihazı için miui 12 tabanlı rom önerisi olan var mı arkadaşlar?
  2. muhammeddonder

Mi8Se Andorid9 da MİUİ 12 ye geçmek

Arkadaşlar Mi8 se cihazında miui eu 10.4 9.6.5. kullanıyorum. Android sürümüm 9. Miui 12 ye geçmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Çok teşekkür ederim şimdiden.
  3. muhammeddonder

Yardım MİUİ 12 hakkında sorum var

Merhaba arkadaşlar, mi 8 se cihazında, miui 10.4 by miui eu 9.6.5 kullanıyorum. Miui 12'ye nasıl geçebilirim? Yardımcı olacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  4. muhammeddonder

Çözüldü Arkadaşlar root hakkında yardımcı olur musunuz.

Mi 8 se miui eu 9.6.5. kullanıyorum. Cihazımı nasıl rootlayabilirim. Kingroot denedim %1 de takılı kalıyor. Şimdiden teşekkürler.
  5. muhammeddonder

Yardım MI8 se rom tavsiyesi

Arkadaşlar, miui eu beta 9.6.5 kullanıyorum ama memnun değilim. Miui 11'e geçmek istiyorum. Güncelleme paketi gibi yükleyebilir miyim telefonu sıfırlamadan?. Şimdiden çok teşekkür ederim.
  6. muhammeddonder

Yardım Mi Kumanda uydu alıcı için kumanda ekleme

Merhaba, mi kumandada uydu alıcı için nasıl kumanda ekleyebilirim? Uydu alıcı için seçenek göremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  7. muhammeddonder

Yardım Mi8se miui eu güncelleme gelmiyor

Beyler merhaba, mi 8 se cihazımda miui eu beta 10.4 9.6.5. kullanıyorum. Son zamanlarda güncelleme gelmemeye başladı. Sürümünüz güncel veya miui eu sitesini ziyaret edin yazısı çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  8. muhammeddonder

Yardım Mi8se eu beta rom güncelleme tavsiyesi

Hayırlı günler beyler, mi8se eu beta 9.6.5. kullanıyorum. 9.8.1. güncellemesi gelmiş, güncellemeli miyim sizce? Deneyen var mı? Görüşleriniz nedir? Eu betanın hatasız sürümü hangisidir? Şimdiden çok teşekkür ederim.
  9. muhammeddonder

Yardım MI 8 SE Arama ve Bildirim Sesleri

Apk yükledim ama nasıl etkinleştiriliyor yardımcı olur musunuz? 1564782226 Nasıl düzenleyebilirim başlığı?
  10. muhammeddonder

Yardım MI 8 SE Arama ve Bildirim Sesleri

Beyler iyi akşamlar, mi8se eu beta kullanıyorum. Resimde gördüğünüz seviyeyi yukarda tutunca hem zil sesi hem mesaj sesleri yükseliyor. Aşağıda tutunca ikisi de düşüyor. Bildirimi düşürmek zil sesini yüksek tutmak istiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler
  11. muhammeddonder

Yardım Rootsuz telefonlar için işe yarar uygulamalar

Beyler merhaba, rootsuz telefonlar için işe yarar uygulamaları yazar mısınız. Oyun da önerebilirsiniz. Çok teşekkür ederim. Uygulama önerilerim : Aptoide, blackmart : playdeki ücretli uygulamaları indirebilirsiniz Youtube wanced : reklamsız ve özellikli youtube App cloner: ikişer tane hesap...
  12. muhammeddonder

Diğer Xiaomi mi 8se 10.3.1 sürümünden 10.2.2 ye geçmek istoyorum

Twrp olmadan da yükleyebilirsiniz. Güncelleme menüsündeki üç noktaya basın ve güncelleme paketini seçin
  13. muhammeddonder

Yardım İşe yarar uygulamalar

Rootsuz cihazlar için yok mu hocam
  14. muhammeddonder

Yardım İşe yarar uygulamalar

Beyler merhaba, herkes işe yarayan birkaç uygulama yazabilir mi? Ben başlıyorum: Aptoide : Google play'de ücretli olan uygulamaları burdan ücretsiz indirebilirsiniz
Üst Alt