Muhammed42 kullanıcısının son içeriği

1. Muhammed42

Yardım Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max Geniş Açı

Cihazımda geniş açı ile video sadece 1080 p 30 FPS seçeneği var. 60 FPS yapmak için magisk modülü bulamadım yardım eder misiniz.
  2. Muhammed42

Yardım Galeri Sürekli Olarak Duruyor.

Bir Abimin Redmi Note 8 Pro Cihazında Sürekli Olarak Bu Hatayı Alıyoruz. Önbellek Temizle, Dosyalardan Gif Silme Vs Denedik. Satış İşiyle Uğraştığı İçin Format Atmadan Galeriyi Açabilmemizin Bir Yolu Var Mı Yardımcı Olursanız Seviniriz.
  3. Muhammed42

Yardım Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max Rom Yüklerken Hata Alıyorum.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max Telefonumun Bootloaderini Dün Açtım. Wipe Atmadan Önce Yedekleme Yapmadım :( Bugün EU Rom Denedim Olmadı Global Romu Tekrar Yüklemeye Çalıştım Başarılı Olamadım. Ya Zip Bozuk Yada Error 7 Hatasını Alıyorum. Eu Romu 3 Kere Yükledim Ama Sürekli Aynı Hata. Twrp De...
  4. Muhammed42

Yardım Otg kablosu

Zenex Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Muhammed42

Yardım Otg kablosu

Cihazım Xiaomi redmi note 5 otg kablosu okumuyor. Aynı şekil redmi note 4 e taktım direk okudu kabloda sıkıntı yok. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Muhammed42

Yardım Farklı Adaptör Kullanımı Sonrasında Şarj Sürem Düştü

Öncesine bakın bide şimdikine Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Muhammed42

Hocam mecbur kaldım bikere şarj ettim ondan beri çok düşüş var gözle görülür bir sekilde. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Muhammed42

Zenex Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Muhammed42

Son günlerde şarjım çabuk bitmeye başladı.Rom değiştirdim. Nerdeyse herşeyi uyguladım fakat gün geçtikçe biraz daha ekran süresi azalıyor. Mecbur kaldığım için farklı bir adaptöre takmak zorunda kaldım ve şarj gibi. Aşağıya ss koydum önce ve sonra bakın farkı görün. Redmi Note 5 cihazımdan...
  10. Muhammed42

Yardım Twrp yükleme sorunu

Xiaomi Resmi Note 5 telefonuma önceden çok rahat bir şekilde twrp yüklerken şimdi yukleyemiyorum.Eu rom yukledikten sonra yeni güncellemesini yüklemek için twrp yukleyecktim fakat bu turlu yapamadim.En son 1 yada 2 hafta önce root atmak için twrp yüklemiştim ve direk yüklenmişti 0 mb hatası var...
  11. Muhammed42

Yardım Redmi Note 5 4.5g çekmiyor

İstanbul'dan bı satıcıdan Facebook da görmüştüm
  12. Muhammed42

Aynen hocam H ve H+
  13. Muhammed42

Telefonum Xiaomi redmi note 5 band 20 var fakat ilçede yaşıyorum hiç bi zaman 4g görmedim telefon beta 4.5g de geldi fakat bana bı yararı yok sadece ilde 4g çektiğini gördüm 4.5g yeni geldi daha ilde denemedim.(hat turktelekom) babamda Redmi note 4 var beta 7/24 4.5g çekiyor hatta köyde bile...
  14. Muhammed42

Soru 4G bağlantısı LTE

Telefonum Xiaomi redmi note 5 band 20 var fakat ilçede yaşıyorum hiç bi zaman 4g görmedim telefon beta 4.5g de geldi fakat bana bı yararı yok sadece ilde 4g çektiğini gördüm 4.5g yeni geldi daha ilde denemedim.(hat turktelekom) babamda Redmi note 4 var beta 7/24 4.5g çekiyor hatta köyde bile...
  15. Muhammed42

Uygulama Çeşitli Xiaomi Cihazlar için Google Kamera

Aynen biraz açarsanız daha iyi olur saatlerdir gcamla uğraşıyorum
Üst Alt