Muhammed Sinan Ateş kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım redmi note 8 pro şarj entegresi arızası

arkadaşlar merhaba telefonum redmi note 8 pro şarja takılı haldeyken birden kapandı ve bir daha açılmadı götürdüğüm tamirci şarj entegresinde sıkıntı var dedi ve yaklaşık 30 dolarlık bir fiyat çıkardı. sizce bu fiyat normal midir, yaptırmalı mıyım, garanti kapsamına girer mi? şimdiden teşekkürler
  2. M

Yardım Galeri %74 şarj tüketiyor!!

Merhaba telefonum redmi note 8 pro. Telefonu 12.5.1e güncelledikten sonra telefon anormal şekilde ısınmaya başladı. Şimdi de baktığımda ise galeri %74 şarj tüketiyor. Nasıl düzelir acaba bilen var mı ?
  3. M

Tavsiye Redmi note 9 pro vs note 10 lite

Merhaba yeni telefon alacağım ama redmi note 9 pro ve redmi 10 lite arasında kaldım sizce hangisi ve neden alınmalı
  4. M

Yardım Galeriye dosyanın geç gitmesi

Merhaba başka bir program ile bir video yaptığımda veya fotoğraf çekme programı ile (başka uygulamanın) galeriye geç gidiyor sebebini bilen var mı acaba ?
  5. M

Yardım Instagram bildirim geç gelmesi

Merhaba arkadaşlar redmi note 8 pro kullanıyorum Instagram'dan mesaj bildirimleri çok geç geliyor sebebi nedir acaba
  6. M

Yardım WhatsApp fotoğrafları açınca büyüme sorunu

Arkadaşlar WhatsApptan fotoğrafı veya durumları açınca büyütülmüş çıkıyor tam ekran oluyor küçültünce tam resmi görüyorum nasıl düzelir bu sorun nasıl direk tam resim gözükür
  7. M

Yardım Resmi note 8 pro ses açma sorunu

Arkadaşlar merhaba öncelikle bu aralar bir şey oldu ses açma tuşuna uzun süre basılı tutunca iniyor ya normalde ben de tek tek basmak zorunda kalıyorum yeniden başlattığımda düzeliyor yardımcı olabilirseniz sevinirim
  8. M

Yardım Aramanın tam ekran değide bildirim şeklinde gelmesi

Merhaba arkadaşlar bir arama aldığımda ekranı tam kaplamıyorda bildirim şeklinde oluyor nasıl tam ekran yapabilirim (telefon redmi note 8 pro)
  9. M

Sohbet Resmi note 8 pro cam kapak

Arkadaşlar Xiaomi'nin redmi note 8 pro arka cam kapak satıyor mu? Nereden alabilirim? Yardım ederseniz çok sevinirim.
  10. M

Yardım Kilit ekranında bildirim göstermesini kapatmak

Arkadaşlar telefon kapalıyken kilitli açılmamışken nasıl bildirim gözükmesini kapatabilrim
  11. M

Yardım Miui 12 kontrol paneli değişmedi

Arkadaşlar miui 12 sabah indirdim ama kontrol paneli hala aynı nedeni nedir acaba bilen varmı
  12. M

Yardım Ekranın içinde birşey var

Merhaba bugün güneşe çıkınca ekranın üstünde bir şey var ekranın içinde nedir acaba?
  13. M

Yardım Android Sistemi

Arkadaşlar merhaba resmi note 8 pro kullanıyorum ve android sistem çok şarj yiyor ve sadece Instagram ve YouTube kullanıyorum 1 güne zor yetiyor çözüm varmı
  14. M

Yardım Redmi note 8 YouTube çözünürlük sorunu

Merhaba 2 gün önce redmi note 8 aldım ama YouTube da çözünürlük 1080p yapıyorum ama çözünürlük çok kötü lütfen yardım edin
Üst Alt