Muhacir28 kullanıcısının son içeriği

1. Muhacir28

Yardım İmei Repair Ücretli Destek Olacak Arkadaş Arıyorum

Selamlar Arkadaşlar, İmei düşen telefonumun repair yapacak ücretli bir gönüllü var mı :) Uzaktan bağlantı ile ..
  2. Muhacir28

Yardım Ücretli Rom atabilecek bir arkadaş..

Selamun Aleyküm arkadaşlar, Rom işlerinden fazla anlamadığım için uzaktan yardım ile rom atabilecek bir arkadaş arıyorum. Ücreti ne ise verelim. cihaz şuan çalışıyor ancak android 7'yi beğenmediğim için 6'ya tekrar dönmek istiyorum. Rom ve programlar hepsi hazır driverler kurulu [emoji4] Cihaz...
  3. Muhacir28

Yardım Mi Filash ile rom atmada yardımcı olacak bir arkasdaş

Arkadaşlar halen sorun devam ediyor.. Android 7 yüklü ancak marsmallow'a dönemiyorum acil ücretli yardımcı olabilecek var mı lütfen..
  4. Muhacir28

Akşam bildireceğim inşaAllah. Teşekkür ederim.. Maalesef sonuç yine aynı images klasörü yok romda
  5. Muhacir28

Deneyelim insaAllah olur. Cihazı bir türkü rootlayamadım hiçbir program ile yemiyor.
  6. Muhacir28

7-zip kullanmadım ancak images klasörü yok, Windows 10 64 bit kullaniykrim 7-zip kullanırsam çıkacak mi o klasör merak ediyorum.
  7. Muhacir28

Yaklaşık 10 tane rom denedim ve bir o kadar da twrp denedim olmadı. Hem eui hem de MIUI romları yine aynı hata. Ayrıca MIUI de imagesi göster diyor öyle dosya yok ..
  8. Muhacir28

Aslında bir fark yok sadece romu mi flash ile flashlarken all.bat found not hatası veriyor..
  9. Muhacir28

Evet cihaz çalışıyor durumda leeco cool1 jui 7.1.1 stok romu kurdum. Twrp kurulmuyor. Her yolu denedim.
  10. Muhacir28

Bootloader açık, stok rom yükledim ve artık cihaz benden çıktı. Twrp açılmıyor (çince 3 tane yazı çıkıyor hiçbir bir şeye twrp'yi açmıyor) yani sorun rom ve twrp yükleyemiyorum rom bug dolu çince ve İngilizce 64 bit mi flash kullanıyorum son sürümü yükledim
  11. Muhacir28

Yardım edecek bir kardeş yok mu [emoji4] Sent from my C106 using Tapatalk
  12. Muhacir28

Selamun Aleyküm hayırlı geceler, Dostlar bir türlü rom atma işini beceremedim uzaktan bağlantı ile yardımcı olabilecek gerekirse ücretini verebileceğim bir arkadaş arıyorum.. Şimdiden teşekkür ederim..
  13. Muhacir28

Yardım Ücretli ROM ve TWRP yükleyebilecekler arkadaş var mı acil

Selamün aleyküm, TWRP ve ROM yükleyebilecekler uzaktan bağlantı ile ücretli bir arkadaş lazım acil olarak şimdiden teşekkür ederim.. Sent from my C106 using Tapatalk
  14. Muhacir28

Yardım OTG Kablosu

İngilizce var ancak twrpde yok [emoji4] Windows 10 da mi flash ile atmak istedim PC ne yaptıysam görmedi bu rom ile bilinmeyen kaynak diyor Sent from my C106 using Tapatalk
  15. Muhacir28

Yardım OTG Kablosu

Ancak bir problem var [emoji4] yeni yüklediğim rom çince twrp açılıyor ve sadece 3 çince yazı geliyor ve hiçbiri twrpye girişe izin vermiyor kaldım böyle Sent from my C106 using Tapatalk
Üst Alt