Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun Aleyküm arkadaşlar,
Rom işlerinden fazla anlamadığım için uzaktan yardım ile rom atabilecek bir arkadaş arıyorum. Ücreti ne ise verelim. cihaz şuan çalışıyor ancak android 7'yi beğenmediğim için 6'ya tekrar dönmek istiyorum. Rom ve programlar hepsi hazır driverler kurulu [emoji4]
Cihaz...
Yaklaşık 10 tane rom denedim ve bir o kadar da twrp denedim olmadı. Hem eui hem de MIUI romları yine aynı hata. Ayrıca MIUI de imagesi göster diyor öyle dosya yok ..
Bootloader açık, stok rom yükledim ve artık cihaz benden çıktı. Twrp açılmıyor (çince 3 tane yazı çıkıyor hiçbir bir şeye twrp'yi açmıyor) yani sorun rom ve twrp yükleyemiyorum rom bug dolu çince ve İngilizce
64 bit mi flash kullanıyorum son sürümü yükledim
Selamun Aleyküm hayırlı geceler,
Dostlar bir türlü rom atma işini beceremedim uzaktan bağlantı ile yardımcı olabilecek gerekirse ücretini verebileceğim bir arkadaş arıyorum..
Şimdiden teşekkür ederim..
Selamün aleyküm, TWRP ve ROM yükleyebilecekler uzaktan bağlantı ile ücretli bir arkadaş lazım acil olarak şimdiden teşekkür ederim..
Sent from my C106 using Tapatalk
İngilizce var ancak twrpde yok [emoji4] Windows 10 da mi flash ile atmak istedim PC ne yaptıysam görmedi bu rom ile bilinmeyen kaynak diyor
Ancak bir problem var [emoji4] yeni yüklediğim rom çince twrp açılıyor ve sadece 3 çince yazı geliyor ve hiçbiri twrpye girişe izin vermiyor kaldım böyle