muhacir kullanıcısının son içeriği

1. muhacir

Yardım Planlı açma kapatma sorunu

Arkadaşlar şöyle bir sorun var telefonu planlı açılış kapama yaptım bir müddet kullandım ama sonra bunu iptal ettim ama telefon yine gece kapanıp sabah açılıyor bunu nasıl düzeltirim
  2. muhacir

Yardım Arayan kişinin tam ekran resmi sorunu

Merhaba arkadaşlar malum Mi9T cihazım Android 9 ve Miui 11 idi bu sürümü kullanırken arayan kişilerin resimleri tam ekran oluyordu android 10 olunca küçük resim oldu sıfırlama yaptım yine aynı resimleri kaldırıp yeni resim koyuyorum, ilk dakikalarda tam ekran oluyor sonra yine aynı çözümü bulan...
  3. muhacir

Soru Mi Band 4 aldım sorularım var?

merhaba arkadaşlar mi band 4den bende sipariş verdim hepsiburadan aldım yalnız sorum şu telefonum mi9T şarj ederken telefonun adaptörü olurmu yokda nasıl şarj edicem aldığım güncelleme yapıp tekrar sıfırlama yapmalımıyım sizlerin tavsiyesi nedir
  4. muhacir

MIUI 11 Mi9T Güncelleme numarası

arkadaşlar TR garantili olan telefonumun MIUI global güncelleme numarası 11.0.1.0 bugün ise mi.com dan baktım global rom sürümü 11.0.3.0 ama bu sürüm bizde görünmüyor güncellemelere yok en son paketi indir diyorum yine 11.0.1.0 indiriyor son global sürümü indirsem yüklersem TR garantili olduğu...
  5. muhacir

Soru Mi9T Android 10 hakkında

Arkadaşlar malum Mi9T için Android 10 yayınlandı ama henüz türkiye için bişey yok gibi şimdi bugün nette gezerken bir internet sitesi bu şekilde zip li android paylaşmış hatta ibareyi aynen kopyalıyorum Xiaomi nihayet Xiaomi Mi 9T ve Redmi K20 için Android 10 Kararlı ROM’u piyasaya sürdü...
  6. muhacir

Yardım Mi9T Rehber Arama Sorunu

Merhaba arkadaşlar, sorum şu şekilde önceki telefonum huawei idi böyle bir olay veya sorun yoktu bu xiaomi de mi var yoksa bende yapamadım sizden yardım ve öneri bekliyorum telefonum Mi9T bütün rehberim google hesabında telefonda daha önce numarası +90 ile kayıt olan var bazıları da 05 ile...
  7. muhacir

Soru Android 10 Mi9T için ne zaman gelecek?

Merhaba arkadaşlar, telefon TR garantili olarak aldım, şuan M11 yüklü herhangi bir sıkıntı yok, normalde geçene gelecekmiş Android 10 ama gelen bişey yok sizde de durum aynı mı
  8. muhacir

Soru Mi9T ile aranıza katıldım kafama takılanlar var?

Merhaba arkadaşlar, Mi9T 128GB ile aranıza katılacak ürün kargoya verildi 2 gün sonra gelecek türkiye garantili olarak aldım. bir kaç forumda m10 pil sıkıntısı olmazken m11 e geçildiğinde ufak tefek sorunlar gelmiştir deniliyor, öneriniz nedir veya ben şu şekilde düşünüyorum; telefonun ilk...
Üst Alt