Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Uzun bir süredir aşağıdaki 2 problemi yaşıyorum, çözüm önerisi sunabilecek varsa çok sevinirim.
1-Ara sıra arama esnasında ekran takılı kalıyor,daha doğrusu ekran sürekli yanıp sönüyor.Hiç bir şekilde müdahale edemiyorum.Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor.
2-Bazen rehberim komple...
Merhaba arkadaşlar,
Xiaomi Mi 10T telefonumda son 1 aydır çift uygulama olarak kullandığım 2.WhatsApp uygulamasında depolama alanı hatası alıyorum.Karşı taraftan gönderilen resim, video vb dosyaları alan yok hatası yüzünden açamıyorum.Çözüm sunabilir misiniz?
Teşekkürler.
Sizde de TR rom yüklü ama henüz sadece global rom yayınlandı.Bu yüzden direk yüklenmiyor malesef.Bende bekliyorum.Umarım hataları giderir bu son güncelleme.
Merhaba arkadaşlar
Miui 12.5 güncelleme sonrası bildirimler çubuğunda görünen iş profili sekmesinden iş profilini devre dışı bırakıp tekrar aktif edince çift uygulama 2.WhatsAppta depolama hatası verdiği için önceden mesajla gelen hiçbir medya dosyasını açamıyorum.Telefonu tekrar başlatınca...