muh.ahmetyavuz kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Mi 10T arama ve rehber sorunu

Teşekkürler, deneyeceğim.
  2. M

Soru Mi 10T arama ve rehber sorunu

Merhabalar, Uzun bir süredir aşağıdaki 2 problemi yaşıyorum, çözüm önerisi sunabilecek varsa çok sevinirim. 1-Ara sıra arama esnasında ekran takılı kalıyor,daha doğrusu ekran sürekli yanıp sönüyor.Hiç bir şekilde müdahale edemiyorum.Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. 2-Bazen rehberim komple...
  3. M

Yardım Xiaomi Mi 10T çift uygulama WhatsApp depolama alanı hatası

Merhaba arkadaşlar, Xiaomi Mi 10T telefonumda son 1 aydır çift uygulama olarak kullandığım 2.WhatsApp uygulamasında depolama alanı hatası alıyorum.Karşı taraftan gönderilen resim, video vb dosyaları alan yok hatası yüzünden açamıyorum.Çözüm sunabilir misiniz? Teşekkürler.
  4. M

Soru Mİ 10T 12.5 güncellemesi

Sanırım TR rom kullanan sayılı kişilerdenim:)
  5. M

Soru Mİ 10T 12.5 güncellemesi

TR rom için enhanced güncellemesi alan oldu mu acaba?Yani bu TR için hep en son mu yayımlanır ya.Pişman olduk garantili aldığıma.
  6. M

MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - Global Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.4.0.RJDMIXM İndirme Bağlantıları

Sizde de TR rom yüklü ama henüz sadece global rom yayınlandı.Bu yüzden direk yüklenmiyor malesef.Bende bekliyorum.Umarım hataları giderir bu son güncelleme.
  7. M

MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - Global Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.4.0.RJDMIXM İndirme Bağlantıları

Bende de aynı şekilde TR rom yüklü,yüklediniz mi acaba? Bıktım artık TR romdan, garanti gitsin yani o kadar artık.
  8. M

Soru Güncelleme sonrası devam eden problemler

Yani bu son güncellemeyi bekliyorum, artık bu güncellemede de düzelme olmazsa,garantiyi bozup Endonezya rom yüklerim
  9. M

Kessinlike,nokta atışı yapmışsınız.Uğraşmak istemiyordum ama kaçış yok galiba artık bıktım, bl açma,rom atma, telefon resetleme v.s kaçınılmaz artk
  10. M

Türkiye garantili alalım dedik ilk defa,hataymış demek ki:)
  11. M

Merhabalar, Malesef hâlâ devam ediyor.En olmadık zamanlarda oluyor bide çok can sıkıcı.Çok pişman oldum açıkçası Xiaomi aldığıma.
  12. M

Soru İş profili devre dışı bırakınca WhatsApp depolama hatası

Merhaba arkadaşlar Miui 12.5 güncelleme sonrası bildirimler çubuğunda görünen iş profili sekmesinden iş profilini devre dışı bırakıp tekrar aktif edince çift uygulama 2.WhatsAppta depolama hatası verdiği için önceden mesajla gelen hiçbir medya dosyasını açamıyorum.Telefonu tekrar başlatınca...
Üst Alt