Mugrab kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Bootloader kapatma

Merhaba Arkadaşlar iyi aksamlar. Biliyorsunuz son zamanlarda whatsappta resmi olmayan uygulama hatası çıkmız. Benim cihaz mi 11 ultra ve dirençle imei atılmış. Şimdi yeni güncellme mi tool ile atıp kilidi kapatırsam imei gider mi? Desteğinize ihtiyacım var.
  2. M

Soru Mi 13T bootloader açma kapatma

Mi 11 ultra
  3. M

Peki kilidi kapatirsam imei gider mi hocam direncle imei kaydi var
  4. M

Yardım bootloader kilidi ve imei

Arkadaşa merhaba iyi akşamlar. Whatsap resmi uygulama hatası aldığim için Bootloader kilidini kapatma kararı aldım. Olurda kilidi kapatırsam telefon Brick olur mu? Birde Dirençle imei atmiştım kilidi kapatıp sıfırlarsam imei gider mi ??
  5. M

Rehber Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Çözümü

Hocam özür dileyerek aklıma yeni geldi. Telefona Dirençle imei attırmiştım yeni güncelleme atıp bootloader kilitler dersem imei gider mi?
  6. M

Rehber Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Çözümü

Çok tsk ederim hocam. Hakkınız helal edın lütfen 🙏🙏 Gerisini ben halederim insallah
  7. M

Bootloader kapatırsam brick olma riski var mı hocam. Kusura bakmayın lütfen uzun zamandır uzağım siteye kelimeyi yanlış yazmışta olabilirim 😊
  8. M

Başka cihazda giriş yapabiliyorum evet. Sadece bu cihazda giriş yapamıyorum
  9. M

Arkadaşa merhaba yaklaşık bir aydır whatsapp'ta resmi olmanı uygulama hatası alıyorum. Cihazım mi 11 ultra Hypros güncellemesi yüklü ve kilidi açık. Kilidini kapatırsam WhatsApp kullanabilecek miyim. Bunu deneyen arkadaşlar oldu mu ?
  10. M

Peki kilidi kapatırsak WhatsApp kullanabiliyor muyuz ??
  11. M

Yardım Resmi Olmayan Whatsap Uygulaması

Arkadaşlar merhaba iyi aksamlar. Xiaomi mi 11 ultra kullanıyorum. Geçenlerde imei attırdım cihaza ve şuan hypros son sürüm yüklü kilit açık. Yaklaşık 2 haftadır resmi olmayan whatsapp uygulaması hatası alıyorum. Birincisi bunu bir çözümü var mı? İkincisi telefonun kilidini kapatırsam whapsapp...
  12. M

Yardım Mi 11 Ultra Güncelleme Gelmedi

Tmmdir çok tsk ederim 🙏
  13. M

Yardım Mi 11 Ultra Güncelleme Gelmedi

Merhaba Mi forum Ailesi. Elimde mi 11 Ultra var bootloader kilidi açık. Yeni yayınlanan hyperos güncellemesi malesef gelmedi. Yeni güncellemeyi nasıl sorunsuz yükleyebilirim. Yardımınızı bekliyorum tsk ederim.
Üst Alt