Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar iyi aksamlar. Biliyorsunuz son zamanlarda whatsappta resmi olmayan uygulama hatası çıkmız. Benim cihaz mi 11 ultra ve dirençle imei atılmış. Şimdi yeni güncellme mi tool ile atıp kilidi kapatırsam imei gider mi? Desteğinize ihtiyacım var.
Arkadaşa merhaba iyi akşamlar. Whatsap resmi uygulama hatası aldığim için Bootloader kilidini kapatma kararı aldım. Olurda kilidi kapatırsam telefon Brick olur mu? Birde Dirençle imei atmiştım kilidi kapatıp sıfırlarsam imei gider mi ??
Arkadaşa merhaba yaklaşık bir aydır whatsapp'ta resmi olmanı uygulama hatası alıyorum. Cihazım mi 11 ultra Hypros güncellemesi yüklü ve kilidi açık. Kilidini kapatırsam WhatsApp kullanabilecek miyim. Bunu deneyen arkadaşlar oldu mu ?
Arkadaşlar merhaba iyi aksamlar. Xiaomi mi 11 ultra kullanıyorum. Geçenlerde imei attırdım cihaza ve şuan hypros son sürüm yüklü kilit açık. Yaklaşık 2 haftadır resmi olmayan whatsapp uygulaması hatası alıyorum.
Birincisi bunu bir çözümü var mı?
İkincisi telefonun kilidini kapatırsam whapsapp...
Merhaba Mi forum Ailesi. Elimde mi 11 Ultra var bootloader kilidi açık. Yeni yayınlanan hyperos güncellemesi malesef gelmedi. Yeni güncellemeyi nasıl sorunsuz yükleyebilirim. Yardımınızı bekliyorum tsk ederim.