Mugrab kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mi 11 Ultra

Arkadaşlar merhaba. Mi 11 Ultra Global Rom kullanıyorum. Telefonumun kilidi açık ve Hyperos güncellemesi almadı daha. Bu güncellemeyi almak için kilidi kapatmak mı gerekiyor?? Olurda kapatmak gerekiyorsa nasıl kapatabilirim? Cevaplar icin tsk ederim şimdiden.
  2. M

Soru Mi 10t Pro Ekran Koruyucu

Arkadaşlar Merhaba İyi aksamlar. Mi 10t pro kullanıyorum ekran koruyucu konusunda baya problem yaşıyorum. Ekran koruyucuların kamera kısmı açık olanı bulamadım. Bulduğumda mat olan ekran koruyucu. Tavsiye edebileceğiniz ekran koruyucu var mı? Şimdiden teşekkürler.
  3. M

Yardım Bootloader kilidi açma

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar Mi note 10 kullaniyorum global eu yüklü ve bu romdan memnun değilim Global kararlıya geçmek istiyorum. Bootloader ilk başvurusunu ayarlar kismindaki kilit aç ve telefon ile mi hesabi eşleştir bölümünden mi yapiyoruz ?
  4. M

Çözüldü Mi note 10 Sallayinca ses geliyor

Arkadaslar merhaba mi note 10 kullaniyorum telefonu sallayinca ses geliyor sanki iç taraftan birseyler sallaniyor kamera mi baska bir donanim mi sallaniyor bilmiyorum böyle bir sorun yasayan oldu mu ?
  5. M

Soru Mi note 10 Rom Bilgisi

Arkadaşlar merhaba iyi bayramlar 2 gün önce mi note 10 aldım. Cihaz çok güzel ama rom bilgisi hakkında bilgim yok. Daha önce hep global kararlı kullanıyordum bu biraz farklı. Şimdi yüklü olan rom Miui global 11.0.16 yazıyor Ui 12 by Dio_S Stable 11.0.16 PFDEUCM. Bu hangi rom grubuna giriyor...
  6. M

Yardım Mi 9 Farklı hat kullanma şebekede sorun olur mu ?

Arkadaslar merhaba iyi aksamlar. Mi 9 yurtdisi kullaniyorum. Ve imei attirmadim 1. hat geçen kapandi 2. hattin kapanmasina yaklasik 4 ay var. Bugün telefonu Turist birine sattım. Anladığim kadarıyla Bizim hatlardan kullanmayacak. Kendi yurtdisi hattini kullanacak. Burada şebeke ile ilgili...
  7. M

Soru Miui 12

Arkadaslar merhaba biliyorsunuz miui 12 için beta tester arıyorlardı haliyle bende kayit yaptim. Bu güncellemeyi almak için beta nın yüklü olması gerekiyor mu bende şuan global kararlı yüklü ve kullandığim tel mi 9.
  8. M

Yardım Mi 9 komple kaplama

Arkadaşla mrb mi 9 kullaniyorum komple kaplamak için bir kaç araştïrma yaptim ve bunu buldum daha önce kullanan var mi acaba yorumlarinizi paylasabilir misiniz ? https://www.papscover.com/xiaomi-mi-9---siyah-karbon-fiber-kaplama-5005 1578899077 ????
  9. M

Yardım Mi9

Mi 9 kulaklık dönüştürücüsü kutudan çıkıyor zaten ama her kulaklığı görmüyor malesef. Geçenlerde denedim 4 kulaklığim vardi eskiden kalma sadece birinde çalıştı
  10. M

Yardım Ekran Parlaklığı Kendi Kendine Artıyor

Hocam benim cihazdada öýle oluyordu bugün konu açtım ve kontrast ayarinin otomatik modunda olduğu için böyle oldugunu söylediler. Ayarlar-ekran-renk şeması kismina gir otomatik ise onu degistir düzelir
  11. M

Yardım Mi9 guncelleme sonrası kamera sorunu

Telefon dilini ingilizce yapinca dûzeliyor ama kim telefonu ingilizce kullanır ki onun disinda simdilik bir çözümü yok malesef
  12. M

Yardım Mi 9 ekran ışığı sorunu

çok tsk ediyorum hocam Allah razi olsun kapatiyorum.
  13. M

Hocam mrb nasıl bakabilirim ona ??
  14. M

Bende diyordum ama para :)
  15. M

Arkadaslar mrb mi 9 kullaniyorum global rom miui 11 yüklü telefona. Telefonda ekran ışığım azalıp çoğalıyor otomatik parlaklık kapalı olduğu halde oluyor. Sizde de oluyor mu bu durum yada neyden olabilir ?
Üst Alt