mudblood kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Redmi note 9 pro galerideki fotoğrafları görüntülemiyor

12 güncellemesinden sonra bir buçuk yıldır galerimde sorun var ve asla düzelmiyor. Galerideki fotoğrafları açmıyor, telefonu kapatıp açtığımda yarısını açıyor yarısını açmıyor sadece siyah görüntü oluşuyor. Birçok kez yeniden kurdum işe yaramadı. Çözümünü bilen var mı ?
  2. M

Yardım 12.0.1.0 Güncellemesiyle Telefonum Yavaşladı Ve Galerideki Fotoğrafları Görüntelemiyor

Cihazım redmi note 9pro 12.0.1.0 güncellemesinden sonra telefonum yavaşlamaya şarjımın hızlı bitmeye ve galerideki fotoğrafları görüntülememeye başladı. Format atmama rağmen durum aynı .Fotoğraflar siyah duruyor bastığım zaman açılmıyor, kapatıp yeniden açınca bazıları açılıyor yine bazıları...
  3. M

Yardım Redmi note 9 pro güncellemeden sonra MIUI yazısı kaldı açılmıyor.

Telefonu güncellerken %100 e ulaştı fakat MIUI yazısı yarım saattir ekranda duruyor ve telefon açılmıyor ne yapmam gerekli?
  4. M

Yardım Redmi Note 9pro Wifi kopması

Telefon wifiye bağlı gözükse de ara ara kopmalar yaşıyorum wifiyi kapatıp açtığım zaman düzeliyor. Yardımcı olabilecek var mı çok sık yaşıyorum bu sorunu
  5. M

Soru Redmi note 9pro 64gb olanında yer problemi yaşar mıyım ?

Telefonu yeni aldım 64gb olanından sd kartımla birlikte kullanıyorum. Uygulamalar telefonu doldurursa uygulamaları sd kartına atarım düşüncesiyle 64'lük olanından almıştım ama böyle bir özellik bu telefonda yokmuş. Çok fazla depolama doldurup yer yiyor mu telefon ilerde sorun yaşar mıyım?
  6. M

Yardım Uygulamaları rootsuz sd karta taşıma

Redmi note 9 pro kullanıyorum sd karta taşırım diye 64gb olanını aldım fakat uygulamları sd karta taşımak için ayarını bulamadım. bunun çözümü var mı?
  7. M

Yardım Redmi note 9 pro kamerada kasma sorunu

Merhaba telefonu alalı birkaç saat oldu telefonu güncelledim ama telefonun kamerasında yakınlaştırıp uzaklaştırırken ya da hareket ederken yavaşlamar meydana geliyor çözümünü bilen var mı neden böyle oluyor ?
  8. M

Yardım Kamerada özellikle zoomlarken veya hareket ettirdiğim zaman kasmalar meydana geliyor

Merhaba telefonu alalı birkaç saat oldu telefonu güncelledim ama telefonun kamerasında yakınkaştırıp uzaklaştırırken ya da hareket ederken yavaşlamar meydana geliyor çözümünü bilen var mı neden böyle oluyor ?
Üst Alt