Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
12 güncellemesinden sonra bir buçuk yıldır galerimde sorun var ve asla düzelmiyor. Galerideki fotoğrafları açmıyor, telefonu kapatıp açtığımda yarısını açıyor yarısını açmıyor sadece siyah görüntü oluşuyor. Birçok kez yeniden kurdum işe yaramadı. Çözümünü bilen var mı ?
Cihazım redmi note 9pro 12.0.1.0 güncellemesinden sonra telefonum yavaşlamaya şarjımın hızlı bitmeye ve galerideki fotoğrafları görüntülememeye başladı. Format atmama rağmen durum aynı .Fotoğraflar siyah duruyor bastığım zaman açılmıyor, kapatıp yeniden açınca bazıları açılıyor yine bazıları...
Telefon wifiye bağlı gözükse de ara ara kopmalar yaşıyorum wifiyi kapatıp açtığım zaman düzeliyor. Yardımcı olabilecek var mı çok sık yaşıyorum bu sorunu
Telefonu yeni aldım 64gb olanından sd kartımla birlikte kullanıyorum. Uygulamalar telefonu doldurursa uygulamaları sd kartına atarım düşüncesiyle 64'lük olanından almıştım ama böyle bir özellik bu telefonda yokmuş. Çok fazla depolama doldurup yer yiyor mu telefon ilerde sorun yaşar mıyım?
Merhaba telefonu alalı birkaç saat oldu telefonu güncelledim ama telefonun kamerasında yakınlaştırıp uzaklaştırırken ya da hareket ederken yavaşlamar meydana geliyor çözümünü bilen var mı neden böyle oluyor ?
Merhaba telefonu alalı birkaç saat oldu telefonu güncelledim ama telefonun kamerasında yakınkaştırıp uzaklaştırırken ya da hareket ederken yavaşlamar meydana geliyor çözümünü bilen var mı neden böyle oluyor ?