Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peki hocam bu 12.5 güncellemesinde belirtilen özellikler, örnek olarak dinamik ekran, doğa sesleri gibi yeni gelecek özellikler bu güncelleme de gelmesi lazım değil miydi ? Yoksa başka bir güncelleme ile gelir mi?
12.5 yeni geldi eski bir sürüm vardı. Gelen yenilikler bunlar ekte görünen, ama bahsedilenler yenilikler örnek verecek olursam işte zil sesi veya kapat yeniden başlat animasyonlari hala aynı kaldı. Durum bu hocam hani aşırı iyi bilmiyorum android olaylarını ama kafama takıldı bu olay.
hocam telefonum mi 10t pro , rom ise global, telefonu 12.5 e güncelledim ancak hiçbir yeni özellik gelmedi, eski şekilde devam ediyor, bunun sebebi nedir ve nasıl çözerim ?
iyi forumlar telefonum mi 10t pro , rom ise global, telefonu 12.5 e güncelledim ancak hiçbir yeni özellik gelmedi, eski şekilde devam ediyor, bunun sebebi nedir ve nasıl çözerim ?
İyim forumlar , telefonum mi 10t pro MIUI 12.5 güncellemesini yaptım ancak belirtilen özelliklerin hiçbiri telefonum da mevcut değil, bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim