Muco5570 kullanıcısının son içeriği

1. Muco5570

Mod Cemiuiler / HyperCeiler | Özelleştirme Modu

Bunda tuşlara görev atama var mı ses kısma tuşuna uzun bas şarkı değiştir vs gibi
  2. Muco5570

Çözüldü Pubg 90 fps ve parlaklık düşmesi

Denedim hocam cihaz kendi kendine reset atmaya başladı kaldırdım bende.O hızlı şarjı da aktif kullanıyorum.Neyse ben artık bırakıyorum thermal işlerini batarya bozulucak yakında gına geldi. :D
  3. Muco5570

Bir aylık cihaz hocam pek zannetmiyorum.Bir de sadece böyle thermal modül yükleyince oluyor onun dışında sıkıntı yok.Bir de bu sizindini deneyim bakalım.Şu ana kadar 5 6 tane denemişimdir hepsi sorunlu çıktı.Belki bu sefer olur :d
  4. Muco5570

hocam bu thermaller 11t pro da hangisini denedim ise çalışmadı.Ya şarj 50 ye inince cihaz kapanıyor ya da şarj inerken ikişer ikişer iniyor.Sizde sorun olmuyor mu o şekilde?
  5. Muco5570

MIUI 13 MIUI 13 hakkında bilgi

Çok teşekkür deneyeceğim rootsuz olmuyor alışmışız bir kere eksik bişey var gibi hissediyor insan :)
  6. Muco5570

Sorun olmazsa twrp flaşlama kısmını analatabilir misiniz benim kurduklarim genelde otomatik oluyordu twrp buldum da kuruluma bilmediğim için girişmek istemedim
  7. Muco5570

Kısaca yükleme işlemini anlatma şansınız var mı genelde konulara bakarak yapıyordum ve daha bunla ilgili yok kısaca anlatırsanız başkalarına da yardımcı olmuş olursunuz
  8. Muco5570

Root yapma şansımız var mı peki
  9. Muco5570

Rom Poco F2 Pro/ K30 Pro Eu Android 12 MIUI 13 Haftalık Beta / Kararlı sürüm

Twrp demek istedim root yapmak için lakin okuduğum kadarıyla uygun twrp yokmuş
  10. Muco5570

Rom Poco F2 Pro/ K30 Pro Eu Android 12 MIUI 13 Haftalık Beta / Kararlı sürüm

Romda root var mı acaba bilgisi olan yazarsa sevinirim
  11. Muco5570

Uygulama Samsung Music Tüm Cihazlar İçin

Gece modu gelse ve bildirim duzelse tamamdır
  12. Muco5570

Mod Universal SafetyNet Fix v2.4.0 - Güncel

Eyvallah teşekkür bide bu zagisk nedir merak ettim de açıklayabilir misiniz :)
  13. Muco5570

Mod Universal SafetyNet Fix v2.4.0 - Güncel

Nasıl oluyor acaba bilgi verebilir misiniz bende ctsprofile hata veriyor bunu yükledim hiçbir işe yaramadı
  14. Muco5570

Soru Poco F2 Pro Root (Android 11 - Eu Stabil)

Hocam çok sağolun 2 3 saat denedim olmadı sizin dediğiniz gibi yaptım hemen oldu sağolun tekrardan 1621268146 Hocam son olarakta şunu da cevaplarsanız sevinirim safety net başarısız diyor ne işe yarıyor kısa bir bilgi verirseniz sevinirim
  15. Muco5570

Soru Poco F2 Pro Root (Android 11 - Eu Stabil)

Hocam root oldu teşekkürler peki root nasıl gizleniyor onu da yazarsanız sevinirim banka uygulamaları için vs
Üst Alt