Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Denedim hocam cihaz kendi kendine reset atmaya başladı kaldırdım bende.O hızlı şarjı da aktif kullanıyorum.Neyse ben artık bırakıyorum thermal işlerini batarya bozulucak yakında gına geldi. :D
Bir aylık cihaz hocam pek zannetmiyorum.Bir de sadece böyle thermal modül yükleyince oluyor onun dışında sıkıntı yok.Bir de bu sizindini deneyim bakalım.Şu ana kadar 5 6 tane denemişimdir hepsi sorunlu çıktı.Belki bu sefer olur :d
hocam bu thermaller 11t pro da hangisini denedim ise çalışmadı.Ya şarj 50 ye inince cihaz kapanıyor ya da şarj inerken ikişer ikişer iniyor.Sizde sorun olmuyor mu o şekilde?
Sorun olmazsa twrp flaşlama kısmını analatabilir misiniz benim kurduklarim genelde otomatik oluyordu twrp buldum da kuruluma bilmediğim için girişmek istemedim
Kısaca yükleme işlemini anlatma şansınız var mı genelde konulara bakarak yapıyordum ve daha bunla ilgili yok kısaca anlatırsanız başkalarına da yardımcı olmuş olursunuz
Hocam çok sağolun 2 3 saat denedim olmadı sizin dediğiniz gibi yaptım hemen oldu sağolun tekrardan
1621268146
Hocam son olarakta şunu da cevaplarsanız sevinirim safety net başarısız diyor ne işe yarıyor kısa bir bilgi verirseniz sevinirim