mucizat kullanıcısının son içeriği

1. mucizat

Yardım Yeni nesil yazılımsal IMEI

Bende yazılımsal kayıt yaptım 13t pro.var bende . Bluetooth sürekli hata veriyordu açılıp kapanıyordu. Sürekli . İki gün önce bir güncelleme geldi telefona şuan düzelmiş durumda gayet güzel.calisiyor
  2. mucizat

HyperOS 13t pro yeni güncelleme geldi

Dün akşam yeni güncelleme geldi
  3. mucizat

Soru Otomatik başlatılan ve arka planda çalışan uygulamalar hakkında

Ayarlar kısmına gir arama yerine arka plan yazınca zaten orda arka planda otomatik başlatma diye başlık çıkar ona tıkla açık olanlari kapat tekrar açılmaz.birde aynı yerde 3 nokta işareti var orasida sistem uygulamalarını gösteriyor otomatik başlatılan onlara da bakabilirsin önemsiz olanlari...
  4. mucizat

Yardım Xiaomi 15 Server Kaydı Tavsiyesi

Cihazı kayıtlı satın almak mantıklı değil çünkü aynı imei başka telefonlarda kullanacak mi belli değil.evde herkesin hali hazırda kullandigi eski telefonun imeisini verirsiniz kafanız rahat olur.telefoncu çalıntı ilanı olan bir telefonun imeisini kopyalarsa bu sefer başka sıkıntılar çıkar.b3nim...
  5. mucizat

Yardım 13T Pro Hızlı Şarj Olmuyor

Şarj cihazı orjinal.degil bende 120 wat hızlı şarj yazısı çıkıyor ama gerçekte öyle değil. Arkadaşımın 65 wat orjinal şarj aleti var benim telefonu 0 dan 100e 20.dskikada şarj ediyor.bendeki sözde 120 wat şarj aleti 1 saati buluyor
  6. mucizat

Yardım 13t pro uygulama kasası yok

Benim önceki telefonda bölgeyi hindistan yaptigimda ekranın en solunda uygulama kasası çıkardı burda adım sayar uygulamasi da vardı istediğim araçları ekleyebiliyordum şimdi en başta Google keşfet çıkıyor araçlarda uygulama kasası var ama o en baş tarafa eklenmiyor ana ekran düzeni kısmında da...
  7. mucizat

Yardım Xiaomi 13t pro 2.Kamera bulanık çekiyor

Direnç islemi yaptıysa kameraya toz kaçmış olabilir yazılımsal birşey olduğunu düşünmüyorum
  8. mucizat

HyperOS Yeni güncelleme geldi

2.0.6 vardı bu akşam da bu geldi.konum olarak da Türkiye seçili.imeilerde yazılım kayitli
  9. mucizat

Dayanamayıp güncellemeyi indirdim ama ne gibi yenilikler geldi anlamadim hiç bir bilgi yok
  10. mucizat

Mi 13t pro kullaniyorum az önce şöyle bir güncelleme geldi.bunu indirip kuran varmı aranızda . Şuan istetim eve gidince wireless ten indirip kurarim
  11. mucizat

Soru Telefonda direnç olduğu nasıl anlaşılır?

Forumda H.kadioglu var. Kendisyle irtibata gecersen sorununu çözer diye düşünüyorum
  12. mucizat

Soru Telefonda direnç olduğu nasıl anlaşılır?

13t pro ya yazılımsal kayıt yaptirdim hyperos 2.0.6 güncellemesini de sorunsuz şekilde aldı. Aynı şekilde sıfırlama yapmadım henüz ama sıfırlama sonrası imeiler de gitmiyor.yazilimsal kaydı kime yaptırdığın da önemli tabi
  13. mucizat

Soru Mi 13t vs Mi 14t hangisini tavsiye edersiniz?

14t pro ya yazılım kayit yaptirdim aynı işlemci biri 8300 diğeri 9300 direnç olmadan yazılım kayit yapilabilir
  14. mucizat

Haber Mi 13T Pro Global HyperOS 2.0 Güncellemesi

Benim global sürüm.bolge Türkiye zaten. Şuana kadar gelmiş olması lazım. Kimisi bölgeyi hindistan yapin diyor kimi Almanya diyor Fas diyen var. En garanti Almanya geliyor bana. Almanya yapib yeniden başlat.olmazsa yine bölgeyi değiştirmeden bı kaç saat bekle. Hemen gelmeyebilir
  15. mucizat

Haber Mi 13T Pro Global HyperOS 2.0 Güncellemesi

Bu eski mesaj geldi yükledim ben
Üst Alt