Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba geçen gün aynı bu konudan açmıştım cihazı düşürmüştüm haporlörü bozulmuştu fileti kırılmıştı bugün fileti değiştirdim ama hala aynı geniş açı kamerası dışında diğer 3 arka kamera çalışmıyor cihazı söktüğümde hiç bir şey göremedim kameranın fileti olsun diğerleri olsun herşeye...
Herkese merhaba arkadaşlar poco x3 nfc cihazimi düşürmüştüm haporlörü çalışmıyordu içini açıp baktığımda şarj ile anakart arasındaki flet anakart tarafındaki üçü kırılmıştı düzelttim telefon haporlörü düzeldi ama bu seferde kamera çalışmıyor geniş açı çalışıyor ama söktuğum 3 kamerada çalışmıyor...
Herkese merhaba geçen gün telefonumunu yere düşürmüştüm haporlörü bozuldu içini açtığımda filetin ucu kırılmıştı (ara filet şarj bordu ile anakart arasındaki)düzelttim ama bir tane bakır uç gitmişti simdi ise kameraya bağlanmıyor hatası alıyorum anlamadım cihazım poco x3 nfc .
herkese merhaba xiaomi mi note 10 tucana modeli yanlış yazılım attığım için hard brick olmuştu dediler normal yazılım atılmıyor yetkili atılması lazım yetkili hesap attım bir telefoncudan ama gine açılmadı ne yapacağım?
Xiaomi mi note pro 10 brick olmuş cihaz mi flash ile edl moddayken rom atmaya çalıştığımda can not read form port com4 hatası veriyor.
Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.
Merhaba herkese poco x3 nfc yurtdışı cihazı interneti TR cihazından daha yavaş yardım edebilir misiniz? Poco x3 ten 1mbps indirme alırken diğer cihazda 6mbps alıyorum yardım
Merhaba Google ye girip herhangi birşey yazıyorum arıyorum belli bir yerden sonra beyaz gösteriyor aşağıya kaydiriyorum gine o beyaz şey öyle takip ediyor
Merhaba poco M3 telefon bir anda kapandı bidahada tepki falan vermedi önceden bir kez tamir görmüştü ondada telefon şarjı 0 olunca açılabiliyordu(kronik sorun) Gine telefoncuya verdik bu sefer işlemci falan gitmiş dedi başka yere verdim eğer işlemcisi gidikse emmc çipinden e postama...
Poco x3 NFC cihazima MIUI 14 kurdum pil ve performans da düşüş oldu eski Roma geçmek için format attım ama hala MIUI 14 de kaldı nasıl eski rom kurabilirim yardim
Poco x3 nfc telefon normal şarj yerinde sıkıntı falan yoktu şarj olurdu ama şimdi şarj olmuyor şarj yerini temizledim Gine aynı yardım edebilir misiniz?