Mücahitza kullanıcısının son içeriği

1. Mücahitza

Yardım NFC çalışmıyor

Selamün aleyküm herkese poco x6 pro aldım iki gün önce NFC ci çalışmıyor cihaz sıfır.
  2. Mücahitza

Yardım Arka kamera çalışmıyor

Herkese merhaba geçen gün aynı bu konudan açmıştım cihazı düşürmüştüm haporlörü bozulmuştu fileti kırılmıştı bugün fileti değiştirdim ama hala aynı geniş açı kamerası dışında diğer 3 arka kamera çalışmıyor cihazı söktüğümde hiç bir şey göremedim kameranın fileti olsun diğerleri olsun herşeye...
  3. Mücahitza

Yardım Arka kamera çalışmıyor

Herkese merhaba arkadaşlar poco x3 nfc cihazimi düşürmüştüm haporlörü çalışmıyordu içini açıp baktığımda şarj ile anakart arasındaki flet anakart tarafındaki üçü kırılmıştı düzelttim telefon haporlörü düzeldi ama bu seferde kamera çalışmıyor geniş açı çalışıyor ama söktuğum 3 kamerada çalışmıyor...
  4. Mücahitza

Yardım Kameraya bağlanmıyor sorunu

Herkese merhaba geçen gün telefonumunu yere düşürmüştüm haporlörü bozuldu içini açtığımda filetin ucu kırılmıştı (ara filet şarj bordu ile anakart arasındaki)düzelttim ama bir tane bakır uç gitmişti simdi ise kameraya bağlanmıyor hatası alıyorum anlamadım cihazım poco x3 nfc .
  5. Mücahitza

Yardım Qualcomm 9008 sarı ünlem var

Merhaba herkese edl modda olan telefon qualcomm loader 9008 yanında sarı ünlem var mı flash görmüyor
  6. Mücahitza

Yardım yetkili atıldı açılmadı

herkese merhaba xiaomi mi note 10 tucana modeli yanlış yazılım attığım için hard brick olmuştu dediler normal yazılım atılmıyor yetkili atılması lazım yetkili hesap attım bir telefoncudan ama gine açılmadı ne yapacağım?
  7. Mücahitza

Yardım Mi flash can not read form port hatası veriyor

Xiaomi mi note pro 10 brick olmuş cihaz mi flash ile edl moddayken rom atmaya çalıştığımda can not read form port com4 hatası veriyor. Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.
  8. Mücahitza

Yardım İnternet sorunu

Merhaba herkese poco x3 nfc yurtdışı cihazı interneti TR cihazından daha yavaş yardım edebilir misiniz? Poco x3 ten 1mbps indirme alırken diğer cihazda 6mbps alıyorum yardım
  9. Mücahitza

Yardım Google yarısı yok

Merhaba Google ye girip herhangi birşey yazıyorum arıyorum belli bir yerden sonra beyaz gösteriyor aşağıya kaydiriyorum gine o beyaz şey öyle takip ediyor
  10. Mücahitza

Yardım Telefon kapandı açılmıyor

Merhaba poco M3 telefon bir anda kapandı bidahada tepki falan vermedi önceden bir kez tamir görmüştü ondada telefon şarjı 0 olunca açılabiliyordu(kronik sorun) Gine telefoncuya verdik bu sefer işlemci falan gitmiş dedi başka yere verdim eğer işlemcisi gidikse emmc çipinden e postama...
  11. Mücahitza

Yardım Eski rom kurulmuyor

Poco x3 NFC cihazima MIUI 14 kurdum pil ve performans da düşüş oldu eski Roma geçmek için format attım ama hala MIUI 14 de kaldı nasıl eski rom kurabilirim yardim
  12. Mücahitza

Çözüldü Rom kurulmuyor

Poco x3 nfc global sürümü ayarlardan miui 13 sürümü vardı romu yüklendiğimde orijinal rom değil bu rom kurulamaz diyor nasıl güncelliyeceğim yardım
  13. Mücahitza

Yardım Şarj olmuyor

Poco x3 nfc telefon normal şarj yerinde sıkıntı falan yoktu şarj olurdu ama şimdi şarj olmuyor şarj yerini temizledim Gine aynı yardım edebilir misiniz?
  14. Mücahitza

Yardım Yere düştü şarj olmuyor

Dün telefonum hiç bir sıkıntısız şarj oluyordu bugün telefon yere düştü şarj olmuyor şarj yeri temizledim Gine olmuyor yardım edin
  15. Mücahitza

Yardım Telefon kapanıp açılıyor

Poco x3 nfc cihazım normal şekilde kullanılırken bir anda kapandı ve kapanıp açılmaya başladı ne yapacağım yardım
Üst Alt