mucahit2021 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Tamir sonrasında yaşadığım problemler...

Telefonum servisten geldi. Servisle görüşmem sonrasında flash bozulduğunu ve anakart tamiri yapıldığı söylendi. Telefonda 9.0 yüklü olarak geldi. Kamera uygulaması için gcam kullanıyorum. Burada anlatıldığı şekilde sürüm düşürdüm. Başlangıç olarak android 7.1.2 ile başlıyorum. Ama sanki romu...
  2. M

Açılmayan telefon için teknik anlamda bilgi ve yardım istiyorum...

Geçenlerde bu konu hakkında bir konu açmıştım. Daha detaylı anlatarak yardımlarınızı bekliyorum. Geçenlerde telefonumu gece yatarken şarja koydum. Arka planda çalışan bir oyun vardı. Sabah kalktığımda telefon ekranında penguen logosu vardı. Şarjdan çıkardım ve güç düğmesine basılı tuttum...
  3. M

Yardım Gece Şarja taktım Sabah ekranda penguen logosu vardı şimdi telefon açılmıyor...

Evet sistem çöktü. Ama komutla bootloader kilidini açtım. mi flash ile rom yüklemeye çalıştım. Lakin şimdide şöyle bir sorun var. Ses kısma ve güç tuşu kombinasyonuyla fastboot moduna girdim. mi flash ile yüklemeye başladığım zaman tel reset attı yatık robot resmi geldi. Bir dakika sonra...
  4. M

Yardım Gece Şarja taktım Sabah ekranda penguen logosu vardı şimdi telefon açılmıyor...

Herkese selamlar.... Arkadaşlar bir problemim var. umarım yardım edebilirsiniz.... Telefonumu gece şarja koydum. Sabah telefona baktığımda ekranda resimde ki gibi penguen resmi vardı. güç tuşuna basılı tutup yeniden başlatmak istedim mi logosunda takıldı. wipe format denedim. lakin format...
Üst Alt