Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende wowifi şebekenin çekim durumuna göre aktif oluyor. Tabi uçak modunda sürekli aktif, bende wifi öncelikli yaptım. Belkide wifinin çekim gücüne göre normal kullanımda aktif oluyordur. Bilemiyorum tam olarak.
Pure UI
Gerekli olanlar.
Mi Band 4 Non-NFC
Firmware version 1.0.5.55
Nasıl yüklenir?
1. Open N&F app (Mi Fit required)
2. Make sure the band is connected with Mi Fit in the background
3. Go to settings, and click on Update Firmware
4. Click Custom Firmware
5. Choose the file
6. Click start...
Merhaba arkadaşlar, volte etkinleştirmek için efs dosyalarıyla oynadım biraz. Şuan geri dönüşü olmayan yerlere çıktım. yedek almayı unutmuşum.
TWRP üzerinden EFS dosyalarının yedeğini alıp atabilecek var mı?
Hocam ben ne yaparsam yapayım volte ve vowifi kullanılmıyor mi 6 vodafone :(
EFS dosyalarını da attım, xqcn dosyalarını da attım apn ayarlarını da yaptım fakat yok. kodlarda işe yaramıyor. Enable yazsa da disable yazsa da sürekli seçenekler açık. Telefonu da sıfırladım yeni rom kurdum fakat...
önceden volte yazısı vardı ama görüntülü arama ve wifi araması yapamıyordum. bu konuda ki vodafone efs dosyasını atınca volte yazsısı da gitti volte aktif seçtiğim halde aktif olmuyor. herşeyi denedim fakat o yazıyı tekrar geri getiremedim
İkisini de kullandım. Özellik istiyorsan miui pro tercih edilebilir, akıcılık, sadelik, pil ömrü, konusunda xiaomi.eu bence daha iyi. 5 aydır kullanıyorum....