mucahidboztepe kullanıcısının son içeriği

1. mucahidboztepe

Diğer Salla Kazan Hilesi

Vodafone oldu denendi arkadaşlar.
  2. mucahidboztepe

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

Benimde iş yerinde çalışıyor evde çalışmıyor. Sanırım modemle alakalı bi durum bu...
  3. mucahidboztepe

Yardım CPU hız sınırlama

kernel aduitor deneyebilirsin, veya custom aosp romlarda vardır
  4. mucahidboztepe

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

Bende wowifi şebekenin çekim durumuna göre aktif oluyor. Tabi uçak modunda sürekli aktif, bende wifi öncelikli yaptım. Belkide wifinin çekim gücüne göre normal kullanımda aktif oluyordur. Bilemiyorum tam olarak.
  5. mucahidboztepe

Yeni APN tıkla Ad:ims APN:ims APN türü:ims Kaydet de ve Mutlu son➡️ Ekli dosyalar
  6. mucahidboztepe

MI6 Xiaomi.eu 9.8.15 netherla dedim. Başta olmadı ama ims APN yapınca oldu. Çok teşekkürler... 1566371025
  7. mucahidboztepe

Mod MI Band 4 Pure UI V1

Pure UI Gerekli olanlar. Mi Band 4 Non-NFC Firmware version 1.0.5.55 Nasıl yüklenir? 1. Open N&F app (Mi Fit required) 2. Make sure the band is connected with Mi Fit in the background 3. Go to settings, and click on Update Firmware 4. Click Custom Firmware 5. Choose the file 6. Click start...
  8. mucahidboztepe

Yardım MI 6 TWRP İLE EFS YEDEĞİ ACİL YARDIM

Merhaba arkadaşlar, volte etkinleştirmek için efs dosyalarıyla oynadım biraz. Şuan geri dönüşü olmayan yerlere çıktım. yedek almayı unutmuşum. TWRP üzerinden EFS dosyalarının yedeğini alıp atabilecek var mı?
  9. mucahidboztepe

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

Hocam ben ne yaparsam yapayım volte ve vowifi kullanılmıyor mi 6 vodafone :( EFS dosyalarını da attım, xqcn dosyalarını da attım apn ayarlarını da yaptım fakat yok. kodlarda işe yaramıyor. Enable yazsa da disable yazsa da sürekli seçenekler açık. Telefonu da sıfırladım yeni rom kurdum fakat...
  10. mucahidboztepe

mi 6 cihazım. GM9 pro vodafone dosyalarını kullandım
  11. mucahidboztepe

önceden volte yazısı vardı ama görüntülü arama ve wifi araması yapamıyordum. bu konuda ki vodafone efs dosyasını atınca volte yazsısı da gitti volte aktif seçtiğim halde aktif olmuyor. herşeyi denedim fakat o yazıyı tekrar geri getiremedim
  12. mucahidboztepe

efs klasörünün tamamını çalışır vaziyette atabilecek var mı
  13. mucahidboztepe

Soru Xiaomi.eu mu MIUI Pro mu?

İkisini de kullandım. Özellik istiyorsan miui pro tercih edilebilir, akıcılık, sadelik, pil ömrü, konusunda xiaomi.eu bence daha iyi. 5 aydır kullanıyorum....
  14. mucahidboztepe

Rom MIUI TR - 8.4.29 [Miui9]

simge paketini paylaşır mısınız tema gibi
Üst Alt