Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar dostlar. 4 yıl süren mi6 kullanımımı artık sonlandırmak istiyorum pil degişmeden bırakma düşüncesindeyim. Fakat tercihim kesinlikle ziamio olmayacak oğlum şuan xiamio yüzünden mahkemelik kvk servis md rünü darp etti. Sebebide Türkiyede xiamio nun arkasında kimse yok. Bana kendi 2. Teli...
Ben yıllardır bu uygulamayı kullanıyorum, tüm uygulama butonu var ayrıca istediğin uygulamayı ekle çıkar yapabiliyorsun.
Yanlış başlığa paylaşmışım TÜM UYGULAMALAR Başlığı nda olacaktı rica etsem taşırmısınız. Tşkkrler
Aynen, ilk e posta için mynet ile başladım mynet ücretli olunca da abone parası ödedim oğlum isyan etti ne gereği var diye... E var işte alışkanlık...
Tapatalk olmazsa olmazım birçok forumu tek açışta görebiliyorum ee 60 Inda bi Adam daha ne ister tapatupa dan başka[emoji1787]
MI 6 cihazımdan...
Yeri değil ama son günlerde Tapatalk da forumdan gelen fotoları göremez oldum acep nedendir. Diğer forumlarda görüyorum.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Celal???
Sadece başlığa baktım okudum ve yardımcı olmak babından bilgi verdim.
Anlaşılan oki gençler çok dafa fazla biliyor ve gereksiz benzetme ile lüzumsuzluk yapıyor demekki
Ozaman pardon! ne haliniz varsa görün. Bana ne demeyi biliriz hamdolsun.
Ahha işte budur CELAL Lİ OLMAK
MI 6...
Geçen yıl soğuk aylarda yalıtımlı binada en fazla 360 tl yaktık
Ayrıca kira 600 ü de unutun, aileye 1000 tl den kapı açıyorlar e öğrenci olunca [emoji854]
Acizane 60 dayız 37 yıllık Teknik öğretmenim ve henüz çalışıyorum. Verilen söz yerine getirilince emekleyeceğim inşllh.
Skorpi hocam çok sevdim bu başlığı.
Yaşlı sensin ben gencim dostum, sen kendi adına konuşuk et[emoji23][emoji1787][emoji6] Ben her daim kullanırım.
Teşekkür ederim
İşte böyle gençlerde bu methiyeler gelince bende kaptırıyom kendimi gençliğe, sayenizde yani.
Sanırım forumlar bana doping oluyor. Bir otomobil forumum vardı oğlum hep derdi baba gençler seni hiç bırakmıyo diye bende onları seviyorum oğlum onlara dua ediyorum hep derdim...
MI...
Aynens : çogul için aynen
Broms: çogul için biraderlerim
Alışkanlık olmuş biraderler im ile grupta yazışırken den alışkanlık, klavyemde tanımlı olunca böyle, rahatsız etti ise Pardons tabiki buda çok kişilik oldu yine.